Başsavcı Semerci, Kırklareli protokolüne veda ediyor

Başsavcı Semerci, Kırklareli protokolüne veda ediyor

Adli Yargı Kararnamesine göre Türkiye genelinde görev yeri değişen birçok Başsavcı, Savcı ve Hakim yeni görev yerlerine atandı. Bu kapsamda Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na tayini çıkan Esat Semerci önümüzdeki hafta içerisinde ilimizden ayrılarak yeni görev yeri olan Gaziantep’te meslek hayatına devam edecek.

Kısa bir süre sonra Kırklareli’den ayrılacak olan Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci’nin veda ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a makamında arz-ı veda ziyaretinde bulunan Semerci, Başkan Çağlayan’a görevde bulunduğu sürece uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Dün saat 14:30’da gerçekleştirilen veda ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Başkan Çağlayan ise, Başsavcı Semerci’nin Kırklareli Adliye camiasında başarılı çalışmalara imza attığına değinerek, şükranlarını sundu.

Karşılıklı hoş sohbet eşliğinde gerçekleşen veda ziyaretinin ardından Başsavcı Esat Semerci, “Allaha ısmarladık” dilekleriyle Kırklareli Belediyesi’nden ayrıldı.

Başsavcı Semerci Emniyet Müdürü Canbazoğlu’na da veda etti

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Kırklareli C.Başsavcısı Esat Semerci, dün gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında, Il Emniyet Müdürümüz Mehmet Behzat Canbazoğlu’nu da ziyaret etti.

Semerci, görevi süresince İl Emniyet Müdürlüğü ile Kırklareli’de adaletin yerine getirilmesi adına ortaklaşa pekçok başarılı çalışmaya imza atıldığını kaydererek, bu anlamda tüm polis teşkilatına teşekkürlerini sundu.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Esat Semerci gibi bir Başsavcının ilimizden ayrıldığı için üzüntülü olduğunu belirtti ve yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi. Başsavcı Semerci ziyareti esnasında, İl Emniyet Müdürlüğü hatıra defterini de imzaladı. Il Emniyet Müdürü Canbazoğlu daha sonra Başsavcı Esat Semerci’ye Kırklareli’de yaptığı hizmetlerden ötürü, bir şilt sundu.

Veda ziyareti iyi dileklerle son buldu.