Baykal, Cuma günü Kırklareli'de

Baykal, Cuma günü Kırklareli'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, 20 Mart Cuma günü Kırklareli’ne geliyor. Baykal, saat 11.00’de Kırklareli’ne gelecek ve ilimiz Dingiloğlu Parkı önünde, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlara seslenecek. Baykal aynı gün içerisinde Edirne ve Tekirdağ halkı ile de biraraya gelecek. Ana muhalefet partisi Genel Başkanı Baykal’ın Kırklareli programı şöyle; Baykal, Cuma günü saat 09.00’da THY uçağı ile Ankara’dan İstanbul’a hareket edecek. 09.45’de Istanbul’a varacak olan Deniz Baykal, saat 10.00’da helikopter ile Kırklareli’ne hareket edecek. 11.00’da ilimize ulaşacak olan Baykal, saat 11.15’de Cumhuriyet Meydanı’nda bir miting gerçekleştirecek ve burada Kırklarelililere seslenecek. Tahmini olarak 12.15’de sona erecek mitingin ardından, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kırklareli’den Edirne’ye doğru hareket edecek.  

11.00’da ilimize ulaşacak olan Baykal, saat 11.15’de Cumhuriyet Meydanı’nda bir miting gerçekleştirecek ve burada Kırklarelililere seslenecek. Tahmini olarak 12.15’de sona erecek mitingin ardından, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kırklareli’den Edirne’ye doğru hareket edecek.

Baykal bu hafta toplam 11 ili gezecek

Içerisinde bulunduğumuz haftaya Kars mitingi ile başlayan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal dün Niğde ve Kırıkkale’ye gitti. Baykal bugün ise Uşak ve Bursa, yarın Manisa, Cuma Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Cumartesi Ankara, Pazar günü de Izmir mitingine katılacak.

Pazartesi günü Kars'ta miting yapan Baykal, dün saat 10.45'de Ankara'dan Helikopter ile Niğde'ye hareket etti ve 12.30'da Niğde Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinge katıldı. Saat 14.00'te Niğde'den Kırıkkale'ye geçen Baykal, saat 15.30'da Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti. Bugün saat 12.30'da Uşak Istasyon Meydanı'nda halka seslenecek olan Baykal, daha sonra saat 16.00'da Bursa Şehre Küstü (Fomora) Meydanı'nda miting yapacak.

Baykal, yarın saat 15.00'de Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda mitinge katılacak ve 20 Mart Cuma günü Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ da halka seslenecek. Baykal, 21 Mart Cumartesi günü Ankara'da, 22 Mart günü de Izmir'de mitinglere katılacak.