BBP Edirne'de görev değişikliği

Bir süredir BBP Edirne İl Başkanlığını yürüten Osman Albayrak'ın yerine bu göreve Arif Köroğlu getirildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Edirne İl Teşkilatı'nda görev değişikliği yapıldı. Edirne teşkilatı yeni yönetimiyle yapılan görev değişikliğiyle seçim çalışmalarının startını verdi.

  Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı'na Arif Köroğlu atandı. Büyük Birlik Partisi Genel başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi, BBP Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Türk, BBP MKYK üyesi ve Edirne il sorumlusu İmdat Kösoğlu ve Selim Şimşek’den kurulu Genel Merkez yöneticilerinde katıldığı toplantıda Arif Köroğlu ekibine güvendiğini ve önümüzdeki seçimlerde başarılı olacaklarını söyledi. Başkan Köroğlu; "Edirne önümüzde ki yerel seçimde Büyük Birlik Partisi'nin oy patlamasına sahne olacak. Edirne’de eksiksiz seçime gireceğiz. Genç ve dinamik bir yönetimle geniş ufuklar çiziyoruz. Hedeflerimize ulaşacağımızdan eminim” dedi.
 
   Toplantıda Büyük Birlik Partisi Genel başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi, Yerel seçimlerin önemini ve BBP Edirne il Teşkilatlarının ekip ruhu ve birlik beraberlik içinde nasıl bir çalışma yapması gerektiği konusundaki düşüncelerini Edirne’li partililerle paylaştı ve onlardan başarı sözü aldı.
 
 
    Balkan Kültür Derneği toplantı salonunda gerçekleşen törende Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi İmdat Kösoğlu; "Her gün büyüyen sınır vilayetimiz Edirne’yi çok önemsiyoruz. Genç ve dinamik bir İl başkanı ve ekibiyle ile yola devam ediyoruz, il genelinde aktif olan yapı tüm ilçe yönetimlerine yansıyacak ve 29 Mart seçimlerinde Partimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Buna gönülden inanıyorum. Bizler Genel merkez yöneticileri olarak gerekli desteği her zaman Edirne’ye vereceğiz. Çok yakında Sayın Genel Başkanımızı Edirnelilerle buluşturmak amacındayız" dedi.
Genel Sekreter yardımcısı Ahmet Türk ve eski MKYK üyemiz ve Edirne sorumlularından Selim Şimşek de, gündem ile alakalı konuları ve BBP ilke vizyon ve misyon ile alakalı düşüncelerini Edirne parti teşkilatı yöneticileri ile paylaştı.

Toplantıda Yeni il başkanı Arif Köroğlu’nun yanı sıra, Merkez ilçe başkanı Osman Kandemir, Uzunköprü ilçe bşk. adayı Fikret Kılıç, Havsa ilçe bşk adayı Mehmet ikinci, İl genel meclisi adayı Abdurrahman Yaray ve Alperen Ocakları İl bşk Alpaslan Cankaloğlu yer aldılar. (mc)