BBP Kırklareli Teşkilatı yeniden yapılanıyor

BBP Kırklareli Teşkilatı yeniden yapılanıyor

Kırklareli Büyük Birlik Partisi Il Teşkilatı Nisan 2009 yerel seçimlerinin ardından yeniden yapılanmaya gitti. Bu çerçevede ilk olarak görevinden istifa eden Kırklareli Alperen Ocakları Başkanı Vedat Durmaz’ın yerine Yusuf Güner seçildi.

27 Haziran Cumartesi günü BBP İl Başkanlığı’nda Alperen Ocakları Başkanı Abdullah Gürgür ve Istanbul Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Kayatuzu’nun katılımları ile gerçekleştirilen istişare toplantısında Alperen Ocakları Yönetim Listesi oluşturuldu.

Yapılan istişare toplantısı ile Kırklareli Merkez Ilçe Alperen Ocakları Yönetim Kurulu oluşturulurken, diğer ilçe ve beldelerin de önümüzdeki günlerde oluşuma gideceği belirtildi. Önümüzdeki haftalarda BBP Kırklareli Il Kongresi’nin yapılarak yeni Il Başkanı seçimi yapılacağı belirtildi. Amaçlarının gençlere ahlaken ve kaliteli eğitim vermek olduklarının altını belirten Kırklareli Alperen Ocakları Başkanı Yusuf Güner; ”Gençlere yönelik ahlaken kaliteli eğitim vermek istiyoruz. Resmi kurum ve kuruluşlarla koordineli çalışacağız. Özellikle Kırklareli Üniversitesi başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kurumlarla çalışacağız.” dedi.