BBP'nin İl Genel Meclisi Adayları belili oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya, 29 Mart'taki Yerel seçimlerde partilerinin İl Genel Meclis Adayları'nı belirlediklerini açıkladı.

29 Mart’ta yapılacak oylan Yerel Seçimlerde partilerin göstereceği İl Genel Meclisi Adayları da yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Yapılacak olan seçimlerde Kırklareli Belediye Başkan Adaylığı için Nedim Çetin’i gösteren Büyük Birlik Partisi (BBP) merkez ilçe ve ilçelerinden İl Genel Meclis Adayları’nın isimlerini de belirledi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya 29 Mart’taki seçimlerde partilerinin büyük bir çıkış yakalayacağını ve bunu da yapılacak olan ilk Genel Seçim’de iktidara dönüştüreceklerini belirterek şunları kaydetti:
“29 Mart’taki seçimlerde biz de varız. Bunun içinde daha evvel Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığımız Nedim Çetin’in daima arkasında olacağız. Bu seçimlerdeki amacımız İl Genel Meclisi Üyeliği’nde %5 oranını yakalayarak ilk yapılacak olan Genel Seçimlerde iktidar olmaktır. Bunun içinde üzerime düşen her türlü görevi yapıyoruz. Bizlere halkımızdan destek ve teveccühü bekliyoruz.
Seçim çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kapsamda İl Genel Meclisi Adaylığı için yapılan başvurular değerlendirildi. Yapılacak olan seçimlerde şu isimleri İl Genel Meclisi Adayı olarak göstereceğiz;
* Merkez ilçeden 1. Hakan Aytaç Kaya 2. Remzi Odabaşı 3. Ramazan Bahçelioğlu 4. Tufan Kurtoğlu 5. Mustafa Koru
* Lüleburgaz ilçemizden; 1. Hasan Varol 2. Cemil Koç 3. Ali Kemal Çırakoğlu 4. Emin Tırman 5. Ali Rıza Hacıoğlu
* Babaeski ilçemizden; 1. Recep Yılmaz 2. Erdoğan Karabektaş
* Kofçaz ilçemizden İlyaz Yalap
* Pehlivanköy ilçemizden Halil İbrahim Yılmaz
* Vize ilçemizden Evren Giradişta
* Demirköy ilçemizden Mehmet Demir
* Pınarhisar ilçemizden Mustafa Top” (s)