BBP'nin Kırklareli Belediye Başkan adayı; Nedim Çetin

BBP'nin Kırklareli Belediye Başkan adayı; Nedim Çetin

Büyük Birlik Partisi (BBP) Il Teşkilatı, Kırklareli Belediye Başkan adayını belirledi. Buna göre, Nedim Çetin Kırklareli’de BBP’den Belediye Başkanlığı için yarışacak. BBP Il Teşkilatı Basın Sözcüsü Vedat Durmaz, Belediye Meclis üyesi 1. sıra adayı Murat Kutun ve Belediye Meclis üyesi 2. sıra adayı Ismail Oksar dün gazetemize bir ziyaret düzenleyerek, BBP cephesindeki son gelişmeleri aktardılar.

Il Teşkilatı Basın Sözcüsü Vedat Durmaz, yaptığı açıklamada, partilerinin Kırklareli Belediye Başkan adayının Nedim Çetin olduğunu kaydetti. Çeşmeköy doğumlu Çetin’in; Kuvayi Milliyeci Arap Ahmet’in torunu olduğu, ayrıca Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge ile de akraba olduğunu vurguladı.

Işte BBP’nin Belediye Meclis adayları

Basın Sözcüsü Durmaz, kendisi ile birlikte gelen, partisinin Belediye Meclis üyesi adaylarını da tanıttı. Durmaz; Belediye Meclis üyesi 1. sıra adayının Murat Kutun, Belediye Meclis üyesi 2. sıra adaylarının ise Ismail Oksar olduğunu belirtti.

Genel Başkan Yazıcıoğlu’ndan Trakya çıkarması

Durmaz, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu’nun, geniş bir Trakya gezisi yapacağını da kaydetti. Buna göre Genel Başkan Yazıcıoğlu 10 Şubat tarihinde Tekirdağ Alperen Ocağı ile Lüleburgaz Alperen Ocağı’nın açılışını gerçekleştirecek. Yazıcıoğlu ayrıca, Edirne’de yenilenen teşkilatı da ziyaret etme fırsatı bulacak.