"Bekle bizi İsrail, 500 Alperen geliyor!"

'Bekle bizi İsrail, 500 Alperen geliyor!'

Alperen Ocakları Kırklareli İl Başkanı Vedat Durmaz, yaptığı basın açıklamasında 10 Ocak Cumartesi günü düzenlenen “Filistin’e Destek, İsrail’e lanet yürüyüşü”ne katılan ve destek olan herkese teşekkür etti. Durmaz açıklamasında; İsrail’in yaptığı katliamı lanetlerken, Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür önderliğinde tam 500 Alperen’in Filistin yollarına düşeceğini kaydetti.

Durmaz açıklamasında şunları söyledi;  “Saygıdeğer Kırklarelililer; Öncelikle 10 Ocak Cumartesi günü Kırklareli'nde bir ilki gerçekleştirerek böyle elim bir insani dava için, bir araya gelme çağrımıza kayıtsız kalmayan, Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş’a, Belediye Başkanımız Sayın Cavit Çağlayan’a, İl ve Merkez İlçe Başkanları ve yöneticileri ile; Büyük Birlik Patisi, Saadet Partisi, Demokratik Sol Parti, Sivil Toplum Kuruluşlarından; Alperen Ocakları Il Teşkilatımıza mensup yiğit Alperen gençlerimiz, Anadolu Gençlik Derneği, BASK, Diyanet-Sen, EĞITIMBIR-SEN, KIDYAD, KIMDER, MEMUR-SEN'e, Tertip Komitemizde vatandaş olarak yeralan Sn. Mustafa Nişikli'ye hep birlikte uzun bir hazırlık çalışmasından sonra siyasi ve kamusal kimliklerimizi bir yana bırakarak, birlikte oluşturduğumuz tertip komitesi içinde yer aldıkları için; mensubu oldukları siyasi partinin yöneticilerinin katılmamasına rağmen meydanda bizi yalnız bırakmayan, kapatılan Ülkü Ocaklı genç kardeşlerimize; işlerini güçlerini bir yana bırakıp meydanda bizlerle birlikte Mazlum Filistinli kardeşlerimiz için dualarımıza iştirak eden, gelmek isteyip de gelemeyen, ama gönülleri bizimle birlikte olan herkesten Allah(C.C.) razı olsun diyor, Alperen Ocakları Il Başkanı olarak teşekkürü bir borç biliyorum.

“Israil'i esefle ve şiddetle kınama noktasını, katmer katmer aşmış durumdayız”

Kan emici Israil ve onun köpekleri artık kan kusmalıdır. Islam'a 6 asır sancaktarlık yapmış bir milletin torunu Alperenler olarak; Ortadoğu'nun gayri meşru çocuğu Israil'i akıttığı kanda boğacağız…

Islam ümmetini sahipsiz sananlar yanılmaktadırlar. Bu yanılgıları nizam-ı âlem ülkücülerinin öfkesinin altında ezilip yok olacaktır.

Kudüs Gazze ve diğer Filistin şehirleri yerden göğe kadar Müslüman şehridir. O topraklar bizim kutsal topraklarımızdır. Siyonist Köpekler Müslümanların ayaklarındaki tırnaklar kadar bile değerli değildir. Emin olunsun ki Filistin yalnız değildir. Dün Bosna için Azerbaycan için Çeçenistan için mücadele ettik ve hala mücadelemiz devam etmektedir. Bugün ve yarında Filistin'de olmamız gerekiyorsa olacağımızdan kimsenin şüphe ve endişesi olmasın…

Zulüm dünyasının taşeronu Israil ve ülkemizdeki ameleleri olan sözde ılımlı Islamcılar bizim gözümüzde birdir. Çözümün bir parçası olmayanları sorunun bir parçası olarak kabul ediyoruz. Vakit evlerde uyuma vakti değil meydanlarda doğrudan yana masumdan mazlumdan yana Hak'tan yana taraf olma vaktidir. Biz tevekkül etmeyi biliriz, yalnız bizim tevekkül anlayışımız elimizden geleni yaptıktan sonra gerisini tevekkül ederek Allah'a bırakmak biçimindedir. Tevekkül hiçbir şey yapmadan sadece dua ettiğini iddia etmek değildir.

Israil terörizmin devletleşmiş halidir. Terörizmle mücadele kararı alan dünya ülkeleri Israil terörizmine karşı tek vücut tavırlarını ortaya koymalıdırlar…

Israil'in masum insanlara karşı uyguladığı şeyin adı katliamdır, soykırımdır. Bu zulme karşı dünyayı Israil terörüyle mücadeleye, Müslüman Kardeşlerimizi ise bir olmaya, birlik olmaya cihada çağırıyoruz… Birleşmiş Milletlerin bu onursuz ve kişiliksiz tutumu, dirayetsizliğiyle ikinci dünya savaşına sebep olmuş Milletler Cemiyeti'nin tutumuyla aynıdır. Birleşmiş Milletler Israil'in yaptığı bu katliama dur demeyerek bizi tek çare kalan savaşa çekmektedir. Üçüncü Dünya Savaşının pimini çekmiştir. Birleşmiş Milletler dünyada barışı sağlamaktan uzaklaşmış Israil'in basın sözcüsü haline gelmiştir. Birleşmiş Milletler tüm vasfını yitirmiştir. Artık onun hükmü gözümüzde Terörist Israil'in açıklamalarından farksızdır. Islam dünyasına belirtmeliyiz ki Israil'e Önümüzdeki günlerde 500 kişi gidiyoruz, hem maddi hem manevi desteğimiz olacağından kimsenin şüphesi olmasın…

“Genel Başkanımız yola çıktı, Filistin'e gidiyor”

Israil'i protesto etmek amacıyla bir araya gelen yüzlerce araç, konvoy eşliğinde Istanbul'dan Suriye'ye doğru yola çıktı. Konvoyu Ankara girişinde Genel Başkanımız Sayın Abdullah Gürgür, Ankara Alperen Ocakları Başkanı Sn R. Gökhan Koruç ve Alperenler karşıladı. Istanbul'dan Düzce, Ankara ve Konya'ya da uğrayan konvoya duraklama sırasında katılan vartandaşlar da oluyor.

Alperen Ocakları Eski Genel Başkanı Sayın Eyüp Gökhan Özekin de karşılamaya katıldı. Ankara'da mola veren konvoya, Genel Başkanımız Sayın Abdullah Gürgür ve Sayın Eyüp Gökhan Özekin katılarak, Golan Platosu olarakta bilinen Suriye'nin Güneybatı ucunda ve aynı zamanda İsrail’e sınır bölgesi olan tepelik bölgeye ulaşmak için yola çıktılar.

Dün akşam saatlerinde Konya Alperen Ocakları Il Başkanımızın Karşılaması sonrasında Konya Alperen Ocaklarına ziyarette bulunan Genel Başkanımız gecenin ilerleyen saatlerine kadar ocaklı arkadaşlarımızla sohbet etti. Genel Başkanımızın Programı şu şekilde devam edecek: Adana üzerinden Hatay sınırını geçerek Suriye'ye ulaşılacak devamında Lübnan ve Golan Tepelerine geçerek Genel Başkanımız Sayın Abdullah Gürgür Alperenler Adına Katil, Siyonist, Terörist, insanlık düşmanı Israil'e Dur Diyecek ilk adımı atmış olacak!

Israil şerefsizlerine kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz… Bekle bizi Israil 500 Alperen geliyor..!

Filistin bizim canımızdır. Canımız Filistin'e yapılan her saldırıyı kendi ülkemize yapılmış sayıyoruz. Yaşasın Filistin Halkının Bağımsızlık Savaşı..! Kahrolsun Siyonist Israil…”