Belediye Başkanı Çağlayan'dan Yaşlılar Günü mesajı

Belediye Başkanı Çağlayan'dan Yaşlılar Günü mesajı

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan 01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ile ilgili olarak bir kutlama mesajı yayınladı. Çağlayan mesajında Kırklareli'nde kültürümüz gereği evlatlarımızın aileye saygılı ve sevgi bağıyla yetiştirilmekte olduğunu ve yaşlıların bir kenara itilmeyerek başlara taç edildiğini kaydetti. Başkan Çağlayan mesajında şunları aktardı; "Her zaman başımızın tacı olan yaşlılarımıza sevgimizi, saygımızı ve minnettarlığımızı daha anlamlı bir şekilde dile getirmek gerekmektedir.

Hayatın çeşitli safhalarından geçmiş olan yaşlılarımız, her insan gibi zamanın etkilerine yenik düşmüş, vaktiyle dimdik olan belleri bükülmüş, dinlenme vakitleri gelmiştir. Her evlat gibi bizlere düşen görev, yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya gayret edip, onların bu dinlenme zamanlarında rahat etmelerini sağlamaktır.

Kırklareli'nde kültürümüz gereği evlatlarımız aileye saygılı ve sevgi bağıyla yetiştirilmekte ve gelecekte yaşlılar bir kenara itilmeyerek başlara taç edilmektedir.

Çeşitli sebeplerle yalnız kalan, bakıma muhtaç olan yaşlılarımız mutlaka var, sadece bugünlerde değil her zaman onların yanındayız. Unutmayalım ki biz de bugünün gençleri, yarının yaşlıları olacağız. Dünya Yaşlılar günüde Tüm yaşlılarımızın ellerinden öper, saygılarımı sunarım."