Belediye Başkanı Çağlayan Kırklarelispor yönetimi ve futbolcularına yemek verdi

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan play-off maçlarında şampiyon olarak İstanbul'da 3. lige yükselme gurubunda Kırklareli'ni temsil etme hakkını kazanan Kırklarelispor'lu futbolculara ve Yönetim Kuruluna maçlar öncesinde Kırklareli Hareketi Lokalinde yemek verdi.

 


Samimi bir hava içerisinde geçen yemekte Başkan Çağlayan’la birlikte Zabıta Müdürü Uğur Tuncan’ da hazır bulundu. Başkan Çağlayan; Kırklarelispor’un yeni yönetimiyle kısa zamanda çok yol aldığını belirterek, “Yönetim kurulunuzun canla başla çalışması ve kısa zamanda başarıya ulaşması çok sevindirici. Azimli çalışmalarınız, hem futbolcularınızı hem de Kırklarelispor severleri motive ediyor. Kırklarelispor’un geçmişte profesyonel ligde olduğu havayı yakalamaya başladınız. Herkeste bir heyecan meydana geldi. Ben Belediye Başkanı olarak yanınızdayım. Kırklarelispor’un eski günlere geri dönmesi için eldeki imkânlar dahilinde yapılması gereken her şeyi yapmaya hazırım” dedi.
Kırklarelispor Yönetim Kurulu adına Başkan Volkan Can da Başkana teşekkür ederek “Sayın Başkanım, Yönetime geldiğimiz günden itibaren çok desteğinizi gördük. Meclis kararıyla sağlamış olduğunuz maddi katkıyla hem kulüp binamızın elektriklerini ödedik, hem de futbolcularımızın yemek ve ulaşım masraflarını karşıladık. Yapmış olduğunuz maddi yardımların yanı sıra Kırklarelispor’a devamlı kaynak sağlama noktasındaki projelerimizin hayata geçmesiyle  Kırklarelispor’un başarıları da  devamlılık kazanacaktır. Bizlere sağlamış olduğunuz desteklerden dolayı Yönetim Kurulum adına size ve Zabıta Müdürümüz Uğur beye candan teşekkürlerimi sunarım. Biz de desteklerinizi boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Çağlayan Kırklarelispor’lu futbolcularla da uzun uzun sohbet edip başarılı olmak için çok çalışmaları gerektiğini vurguladı ve  “Belediye Başkanı olarak her zaman yanınızdayım. Hep Birlikte Kırklareli’mizin adını taşıyan, kırk yılı aşkın bir tarihe sahip Kırklarelispor’umuzu geçmişteki başarılara taşıyacağız. Unutmayın bu takım zamanında on bir futbolcusundan dokuzunu birinci profesyonel lige verdi. Biz o günleri de gördük. Kırklarelispor gelecekte sizin gibi genç futbolcularında istikbali olacaktır” diyerek yükselme gurubu maçları öncesi takıma büyük moral kaynağı oldu. (fc)