Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a ‘Hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a ‘Hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor

29 Mart yerel seçimlerinde, tekrar Belediye Başkanı olan Cavit Çağlayan’a resmi kurumların yanısıra, sivil toplum örgütleri dahil birçok yerden nezaket ziyaretleri sürüyor.

Dün Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı makamında ziyaret eden Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol ve oda yönetim kurulu üyeleri, Başkan Çağlayan’ı tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundular.

Saat 14:30’da gerçekleşen ziyaret kapsamında, KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a görevinde başarılar diledi. Yerel seçimlerin atlatılmasıyla birlikte, yeniden başkanlık koltuğuna oturan Çağlayan’ın Kırklareli’ye en iyi hizmetleri yapma çabasında, güzel bir Kırklareli için çalışacağını belirten KSMMMO Başkanı Üstünkol, Çağlayan’ın bakış açısıyla Kırklareli’nin yaşam açısının daha da genişleyeceğini ifade etti.

Ziyaretten oldukça memnun olduğunu dile getiren Başkan Çağlayan ise; “KSMMMO Başkanı Sayın Burhan Üstünkol ve oda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın ziyaretleri beni çok mutlu etti. Buraya gelerek bana ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundukları için teşekkür ediyorum. Ben de diyorum ki; sadece bana değil, tüm Kırklareli’ye ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Tüm vatandaşlarımız için yola koyulduk. Hemşehrilerimizde beni bu göreve tekrar layık gördüler. Tüm imkanlarımızla Kırklareli ve vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

K.Ü. Rektöründen de Başkan Çağlayan’a ziyaret

KSMMMO Başkanı ve üyelerini ağırlamakta olan Başkan Çağlayan’a aynı dakikalarda Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç tarafından da bir ziyaret gerçekleşti. Aykaç’ta yaptığı konuşmada Başkan Çağlayan’a ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, uzun sürecek olan bu yolda, kendisinin Kırklareli’ye üstün hizmetler vereceğine inandıklarını belirtti. Başkan Çağlayan’da Rektör Aykaç’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten büyük sevinç duyduğunu ifade ederek kendisine teşekkür etti.

Ziyaretleri beraber gerçekleşen Rektör Mustafa Aykaç ve KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol, bu karşılaşmadan duydukları memnuniyeti birbirlerine ifade ederek iyi dileklerde bulundular.

Ziyaret konuşmalarının ana konusu, Kırklareli ve Kırklareli’liler için yapılması gerekenlerin belediye, üniversite, odalar ve dernekler kapsamında, ortak bir ekip çalışmasıyla yapılarak, daha kaliteli sonuçlara ulaşılmasıydı.

Hem Çağlayan, hem Aykaç, hem de Üstünkol, birlikte yapılacak çalışmaların ve birbirleri arasında sürecek olan yoğun ilişkilerin, Kırklareli’ye çok büyük fayda getireceğini belirtti.

Daha sonra Başkan Çağlayan, Rektör Aykaç’ın Kırklareli Üniversitesi’nin şu anki durumu ve ilerleyen süreçteki hedefleriyle ilgili paylaştığı bilgileri ilgiyle ve dikkatle dinledi. Belediye olarak Kırklareli üniversitesi’nin hem kendi bünyesinde hem de Kırklareli kapsamında gelişmesinin, büyük bir fırsat olacağını kaydederek, bu gelişim için hem belediyenin, hem sivil toplum kuruluşlarının, hem de vatandaşlarımızın elinden geleni yapacağını söyledi.

Ziyaretler karşılıklı memnuniyet ve iyi temenniler eşliğinde sona erdi.