Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'dan esnaf ziyareti

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'dan esnaf ziyareti

29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala (12) siyasi partiler de seçim hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyorlar. Broşür dağıtan, kahvehaneleri ve esnafları ziyaret ederek halkın nabzını tutan, çeşitli seçim kampanyaları kapsamında, promosyonlar gerçekleştiren siyasi partiler ve onların Belediye Başkan adayları, artık oldukça çekişmeli bir yarışın içindeler.

Kırklareli Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeni dönem Kırklareli Belediye Başkan adayı Cavit Çağlayan da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalarını daha verimli gerçekleştirebilmek için, görevinden izin alan Başkan Çağlayan, yerel seçimlere kadar bu konuya kilitlenecek.   

Işte bu kapsamda Belediye Başkanı ve CHP yeni dönem Kırklareli Belediye Başkan adayı Cavit Çağlayan, geçtiğimiz günlerde Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret etti.

Çağlayan ve beraberindeki mesclis adayları Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki esnafı tek tek dolaşarak, Cumhuriyet Halk Partisi için destek istedi.

Dükkanlara giren, esnafın dertlerini, sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, yeni dönemde gerçekleştirmek istediği plan ve projelerini de vatandaşlarla paylaştı. Çağlayan, sorunların çözümü noktasında da gereken ilgi ve alakayı göstereceğini söyledi.

Çağlayan, esnafa "Eğer hizmetlerden memnunsanız desteğinizi bekliyoruz" şeklinde hitap ederek, destek istediğini belirtti. Başkan Çağlayan gezi sırasında, sokaktaki vatandaşlarla da diyaloğa girdi. Vatandaşlar isteklerini başkana birebir ilettiler ve bu isteklerin gerçekleşmesi için kendisinden söz aldılar.