Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'dan Gaziler Haftası mesajı

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'dan Gaziler Haftası mesajı

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, 19 Eylül Gaziler Günü ve Gaziler Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çağlayan mesajında şunları kaydetti; "Vatanımızın birliğini korumak, huzurunu devam ettirmek amacıyla; canlarından vazgeçmeyi bile göze alan kahraman gazilerimizin ortaya koyduğu fedakârlıkların, her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması gerekmektedir. Haince kurulmuş saldırıları bozarak, Türk Milletinin varlığı için kendisini düşünmeden feda eden cesaret gösteren Gazilik onuruna ulaşabilmiş yaşayan Gazilerimizin toplumda hak ettiği ilgi ve saygıyı görmesi en samimi dileğimdir.

Türk milletini var etmek için birçok mahrumiyet ve acılara tahammül eden Gazilerimizin gönüllerdeki ayrıcalıklı yerleri her daim muhafaza edilecektir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve şu an aramızda olmayan tüm Gazilerimizi Saygıyla anıyorum.

Dün olduğu gibi bugünde, Vatanımızı parçalamaya ve bağımsızlığımızı yok etmeye niyeti olanların karşısında sonsuz vatan aşkıyla mücadeleyi vermiş olan ve hala hayatta olan bütün Gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.