Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'dan Kırklarelispor'a Büyük Destek; "Prim Sözü"

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'dan Kırklarelispor'a Büyük Destek; "Prim Sözü"

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan Kırklarelispor antremanını ziyaret ederek, bu hafta sonu oynanacak olan Babaeskispor maçı öncesinde futbolculara moral verdi. Galibiyet istediğini belirten Çağlayan, prim sözü vererek futbolcuları hırslandırdı. Birde futbolculara tatlı ikramında bulunarak Babaeski maçına yüksek moralli çıkmasını sağladı. Kırklarelispor'un arkasında olduğunu her fırsatta belirten Belediye Başkanı Cavit Çağlayan yaptığı açıklamada Kırklarelispor yönetim değişikliğini büyük bir kan değişimi olarak yorumlarken Kırklarelispor'un başarısının Kırklareli Halkını mutlu ettiğini söyledi. Kırklarelispor'a yaptığı ziyarette Teknik Direktör Bilgin Erdem ve Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ile hafta sonunda oynanacak olan Babaeskispor maçıyla ilgili sohbet etti. Kırklarelispor'un bu hafta sonu galip geleceğini belirten Başkan Cavit Çağlayan maç hakkında yorumlarda bulundu. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can konuşma sırasında otobüs sözü veren Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a teşekkür ederek şunları söyledi; "Başkanım bize bu maç için 10 otobüs sözü verdiniz bunun için teşekkür ederiz. Ama taraftarımız bize gelerek 5 otobüs daha istedi bizde kenarda 5 otobüs daha bulunduracağız. Inşallah Kırklareli halkıda maça gelerek bizi en güzel şekilde destekleyeceklerdir." Dedi. 

Takımın sahada sakin oynaması gerektiğini belirten Başkan Çağlayan stresli tarafın Babaeskispor olduğunu söyledi. Beraberliğin bile Kırklarelispor'a yaradığını belirten Belediye Başkanı Çağlayan, gazetemiz muhabiri Sercan Dönmez'in şu sorularına yanıt verdi.

-Kırklarelispor yönetimi sezon başında yenilendi, şuanda da büyük bir değişim içersinde ve büyük bir başarı içinde, bu başarının en büyük faktörü yeni yönetim midir sizce?

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan: "Evet bence yeni yönetimdir. Futbol kulüplerinde güven esastır. Yeni yönetim dinç. Belki tecrübesiz olabilirler ama bazen de avantajdır tecrübesizlik. Şevkle çalışırsın, beklentisiz çalışıyorlardır. Muhtemelen ceplerinden para gidiyor çok yüksek bir şekilde. Bence Kırklareli Halkının güveni var bende dâhil olmak üzere. Ve de başarılı gidiyor şuanda. Transferlerde olsun sahada olsun çok başarılar. Biz bişey duymadık futbolcular hakkında. Oyuncular arasında bir sürtüşme yok takım halinde hareket ediyorlar. Iyi götürüyorlar. Onun etkisinin olduğunu düşünüyorum ben.

-Sezon başından beri Kırklarelispor Namağlup olarak yoluna devam ediyor. Bu başarısını nasıl buluyorsunuz?

  Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan; " Iyi bir takım. Iki beraberlik bile tesadüfen olmuştur bence. Birazda büyük takımlara karşı özel olarak hazırlanılır. "Yenilmeyim yeneyim puan alayım şöhret olayım" hesabında oynarlar. Kırklarelispor'a karşı berabere kalayım adım geçsin diye oynuyorlar. Yoksa bu berabere kaldığı takımlardan daha iyi olduğuna inanıyorum. Ama futbolda beraberlikte olur. Mağlubiyette olabilir, top yuvarlaktır. Çok iyi oynarsın ama pozisyona giremezsin yani, Vizespor maçında olduğu gibi atak var gol yok şans meselesi bu. Bu tür olaylarda oluyor sahada. Her atak gol olursa olmaz. Futbolun zevkli hali de budur. Kırklarelispor şu bulunduğu ligin en iyisi. Kırklarelispor çok yüksek bir ihtimalle, bir bozulma olmadığı takdirde sezon sonu Şampiyon olacaktır.

-Babaeskispor maçı için neler düşünüyorsunuz? Ilk maçta maça gelmiştiniz taraftarda büyük bir sevgi seli gösterdi, diğer maçlarda da sevgisini göstermeye devam etti, sizin ilk maçta şans getirdiğinizi düşünüyor Kırklarelispor taraftarı ve bu maçta da Babaeski'ye maça bekliyor bu maça gelecek misiniz?

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan; "Babaeski Belediye Başkanı bizim maça gelmedi. Bu işler karşılıklıdır, gelseydi bizde bu maça giderdik centilmence. Uygun olabilirsem gidebilirim" dedi. 

-Ilk maçta olduğu gibi bu maçta da futbolculara prim sözü veriyor musunuz? Aldığımız bilgilere göre Babaeski Belediye Başkanı Babaeskisporlu futbolculara prim sözü vermiştir.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan; "Tamam kim ne verdiyse bizde bir fazlasını veririz. Zaten yılbaşı öncesi konuşmuştuk Volkan Can'la. Yıl atlasın dedik aynı yıl içersinde çıkış olmasın. Galip gelmezse de prim var. Tabii maçı alırsanız başka almazsanız başka sayı olur. Almazsanız sıfır değil ama ona göre değişir. Belediyeler bu tür yardımları yapabiliyor. Futbol büyük sektördür büyük paralar döner futbolda. Tamamen profesyonellere harcanması çok yanlış bir durum" dedi. 

Daha sonra sentetik çim saha tarafına yürüyerek Başkan Volkan Can ve Kırklarelispor Teknik direktörü Bilgin Erdem ile sohbetine devam eden Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan "Sentetik saha çok büyük bir oluşum. Bunun yapımında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra futbolculara tatlı ikramında bulunan Başkan Çağlayan futbolcularla hatıra fotoğrafı çekildi. Kırklarelispor'lu futbolcularla sohbet ederken "Size güveniyorum. Bu hafta sonu galip gelerek hem bizi hem Kırklareli halkını sevindireceğinize eminim." Dedi.

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can da Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a "Bu hafta sonu inşallah Babaeski'den üç puan ile döneceğiz" dedi.

Bu hafta sonu 10 Ocak 2010 Pazar günü Babaeski 100. Yıl Stadı’nda oynanacak karşılaşma için otobüsler saat 12:45'te Dingiloğlu parkı önünden kalkacak. Futbolsever Kırklareli Halkına duyurulur.