Belediye Başkanı Cavit Çağlayan; "Emniyet Müdürümüze güvenimiz eksiksizdir"

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan; 'Emniyet Müdürümüze güvenimiz eksiksizdir'

1 Eylül Salı günü gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında son günlerde Kırklareli kamuoyunu sık sık meşgul eden at arabalarıyla ilgili farklı görüş ve yorumlar belirtilmiş, daha sonra Belediye Meclis toplantısı ile ilgili yayınladığımız “Satın Al, Imha Et’’ başlıklı haberimizde meclis üyelerinden (eski dönem Belediye Başkan Yardımcısı) Kemal Aşkın ve Necati Düzen’in yaptıkları yorumları siz değerli okuyucularımız ile paylaşmıştık.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Cavit Çağlayan yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Başkan Çağlayan açıklamasında, Meclis toplantısında Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’na yöneltilen yorumlar hakkında şunları söyledi;

“Ben Belediye Başkanı olarak Önadım Gazetesinin 03/09/2009 tarihli yayınında Belediye Meclis Toplantımızla ilgili yapılan haberini üzüntüyle karşıladım.

Emniyet Müdürümüz Sayın Behzat Canbazoğlu’nun Kırklareli’ne geldiği ilk günden beri yapmış olduğu icraatları yakından takip edip, takdir etmekteyim. Kendisine başarılı çalışmaları dolayısıyla güvenimiz eksiksizdir.

Kırklareli Belediyesi olarak, Emniyet Müdürlüğü’ne imkânlar dâhilinde gerekli desteği vermeye çalışıyoruz.

Emniyet Müdürlüğü’nün de Belediyemize desteğini esirgemeyeceğine ve mümkün olduğunca yerine getirdiğine inanıyoruz.

Ve biz Kırklareli Belediyesi olarak, bütün Kamu Kuruluşları ile işbirliği içinde Kırklareli Halkına hizmet vermeye devam edeceğiz.”