Belediye Başkanı Hacı'ya, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu'ndan ilk ziyaret

Belediye Başkanı Hacı'ya, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu'ndan ilk ziyaret

Kongre süreçlerini tamamlayıp yeni yönetimlerini belirleyen Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf  Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve ekibi ziyaret turlarına başladı. 17 Ocak Pazar günü Babaeski’de gerçekleştirilen seçim sonucunda Babaeski Şoförlerinin tekrar güven oyunu alarak 3.Dönem Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürütmeye hak kazanan Saim KIRCI ve yeni yönetim kurulu üyeleri Mustafa Buyur, Hayri Yakıcı, Özkan Akdağ, Ahmet Gencer, Salim Yakıcı, Eyüp Yılmaz, Denetim Kurulu Üyeleri; Tamer Malkoç, Şaban Açıkgöz ve Cenk Ocakyakan yeni görev sürelerinde ilk olarak Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah HACI’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Kırcı yeni dönemde gerçekleştirecekleri projeler hakkında Belediye Başkanı Hacı’yı bilgilendirdi. Belediye Başkanı Hacı ziyaret sonunda yaptığı açıklamada şunları belirtti;

“Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni Yönetim Kurulu’nu gerçekleştirilen seçimi kazanmalarından dolayı kutlarken yeni dönemde yapacakları hizmetlerde kendilerine başarılar dilerim. Babaeskimizin ileriye doğru yürümesinde,gelişmesinde ilçemizdeki tüm kamu ve özel kuruluşlara önemli büyük görevler düşmektedir. Ben inanıyorum ki Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası gerçekleştireceği yeni hizmetler ile ilçemize büyük katkı sağlayacaktır.”