Belediye Başkanı'nın sözü, yine personeline geçmedi

Belediye Başkanı'nın sözü, yine personeline geçmedi

Kırklareli Belediyesi’nde yaşanan bir organizasyon bozukluğu, günlerdir Kırklareli’nde konuşuluyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü, cenaze arabasını organize edemeyen belediye, cenaze sahibi ailenin mağdur olmasını, dolayısıyla cenazenin özel bir minibüs vasıtasıyla taşınmasını zorunlu kıldı. Bu olay, birçok vatandaşın tepkisine yol açtı.

23 Mart Pazartesi günü, Büyükannesi’nin cenazesini kaldırmak için Belediye’nin cenaze aracına ihtiyacı olduğunu belirten Ayhan Kaynak isimli vatandaş oldukça rahatsız edici bir durumla karşı karşıya kaldı. Haber ulaştırılmasına rağmen, Kırklareli Belediyesi’nin cenaze aracı, cenazeyi almaya gelemedi.  Ayhan Kaynak’a “Teknik bir arızadan ötürü” mazereti iletildi ve Kaynak beklemeye başladı. Ancak gelen giden olmadı.

Cenaze esnasında orada bulunan Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, yaklaşık yarım saat boyunca personeline telefonla ulaşarak, problemi çözüme kavuşturmak için talimat verdi.

Ancak bir sonuca varılamadı.  Ayhan Kaynak isimli mağdur vatandaş, cenazesini özel bir firmaya ait minibüs ile taşımak zorunda kaldı.

Bu üzücü durum birçok Kırklarelili vatandaşın tepkisini topladı.