Belediye Çalışmıyor

Kırklareli Belediyespor 57 – 77 Edirne Fatih Sultan Mehmet İ.Ö.O


Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden ve oynadığı ilk 3 maçı kaybeden Kırklareli Belediyespor 4. maçında Edirne Fatih Sultan Mehmet İ.Ö.O. maçında yine yenildi
Saha: Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonu
Tarih Saat: 19 Aralık 2009 Cumartesi 16.00
Kırklareli Belediyespor: Onur, Anıl, Emrah, Ceyhun, Ogün, Barkın, Taylan, Ersen, Bulut, Tufan, Ersin, Hayati
Edirne Fatih Sultan Mehmet İ.Ö.O: Doğuş, Nazım, Semih, Olcay, Volkan, Sinan, Kaan, Sedat, Burak, Ömer, Fatih
HABER MERKEZİ
Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kırklareli Belediyespor 19 Aralık 2009 Cumartesi Edirne Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunu konuk etti. Mücadele Saat 16.00’da Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynandı.
Maç çok çekişmeli başladı. Kırklareli Belediyespor diğer maçlara oranla maça daha iyi başladı. Fakat ilerleyen dakikalarda Edirne Fatih Sultan Mehmet İ.Ö.O oyuna ağırlığını koyarak farkı açmaya başladı. İlk Periyot 24- 14 Fatih Sultan Mehmet’in üstünlüğü ile sona erdi. İkinci periyot 41–25 Fatih Sultan Mehmet İ.Ö.O’nun üstünlüğü ile tamamlandı. Üçüncü periyotun sonlarına doğru Kırklareli Belediyespor taraftarının da desteğini arkasına alarak farkı 8 sayıya kadar indirdi ve üçüncü periyot 55-44 tamamlandı. Ama son periyotta bir çok fırsatı kaçıran k.eli Belediyespor sahadan 77–57 mağlup ayrıldı.(dy)