Belediye düzenliyor, durum düzelmiyor

Bir süredir kentin çeşitli noktalarında yapılan yeniliklerle dikkati çeken Edirne belediyesinin son icraatı tepki topluyor. Balıkpazarında yapılan yol düzenlemesi ilginç bir hesap hatası sonucu gölgelendi.

Araç trafiğine kapatılarak yaya kullanımına açılan Balıkpazarı caddesinde balıkçı esnafının sokağa bıraktığı kirli sular çevrede gider deliği olmaması sonucu yolun kenarlarından akarak çevre sokaklara yayılıyor. Çevreyi kaplayan balık kokusu yanı sıra birde kirli suların evlerinin önünden akmasını gören vatandaşlar, bu hesap hatasını sorguluyor.
Muhabirimize konuşan bir çevre sakini 'Belediye güzel bir düzenlemeyi bu tarz bir ihmal ile anlamsızlaştırdı. Biz sokaklarımız güzelleşecek diye beklerken daha fazla kirlilikle karşılaştık,bunun düzeltilmesini istiyoruz' dedi.
Yenilenen yolları, estetik heykellerle taçlanan balıkpazarı caddesi düzenlemesinin eksik kalan bu kısmının tamamlanarak vatandaşın memnuniyetsizliğinin giderilmesini talep eden vatandaşların haklı isyanına belediyenin vereceği cevap merakla bekleniyor. (ka)