Belediye Meclisi 3 Temmuz'da toplanıyor

Belediye Meclisi 3 Temmuz'da toplanıyor

Ağustos ayında tatilde olacak Belediye Meclisi, son toplantısını 3 Temmuz Cuma günü yapacak. Saat 16:00’da başlayacak olan toplantı gündem maddeleri, Belediye Meclis Katibi seçimiyle başlayacak. Ardından araç bağışı ile ilgili konunun görüşülmesiyle toplantıya devam edilecek. Gündemin diğer maddeleri şöyle:“Meskenlerden ve işyerlerinden katı atık toplama ve bertaraf ücreti alınması ile ilgili Plan Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.

Vatandaşlar tarafından Belediye Meclisi’ne yapılan müracaatların görüşülmesi. Resmi Kurum ve Kuruluşlarca Belediye Meclisi’ne yapılan müracaatların görüşülmesi. Belediye Imar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait konuların görüşülmesi. Haziran ayı Belediye Meclis toplantısından havale edilen konulara ait komisyon raporlarının görüşülmesi. Vatandaşlar tarafından Belediye Meclisine yapılan müracaatlar;

Kemal Kaçmaz ve Hiss.: Kırklareli Merkez, Karahıdır mahallesi, kadastro 631 ada 27 parsel nolu taşınmazda ekli krokide belirtildiği şekilde şehir imar planında blok işlenmesi talebi.

Aliye Özgürdamar ve Hiss.: Kırklareli merkez, Karakaş mahallesi, kadastro 256 ada 30 parsel nolu taşınmazın önünden geçen imar yolunun parselin kadastral sınırından geçirilmesi talebi.

Öznur Tüzün: Kırklareli Merkez, Hacızekeriya mahallesi, kadastro 427 ada 32 parsel nolu taşınmazda, 22/10/1990 tarih, 5/18 sayılı Belediye Meclis Kararına istinaden çizdirilen 1/5000 ölçekli Nazım Imar Planının ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onaylanması talebi.

Belediye Imar ve Şehircilik Müdürlüğüne ait konuların görüşülmesi;

Karakaş mahallesi, Sırtbağlar mevkiinde 3194 sayılı Imar kanununun 18. madde uygulaması  yapılması talebi.”

Bu maddelerin sonrasında Belediye Meclisi Temmuz ayı gündemi dilek ve temennilerle sona erecek ve meclis tatile girecek.

Belediye Meclisi’nin bir dahaki toplantısı Eylül ayında gerçekleştirilecek.