" Belediyecilik benim işim"

AK Parti'nin İğneada Belediye Başkanı Adayı Turgut Turak, gazetemize yapmış olduğu açıklamada 'Belediyecilik benim işim' dedi.

Aydeniz Dereli

Seçimlere yaklaşık bir ay kala, adayların açıklamaları devam ediyor. Gazetemizin objektif yayın anlayışı gereği tüm siyasî partilere ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Yaptığımız İğneada ziyaretinde AK Parti Belediye Başkan adayı Turgut Turak gazetemize şu açıklamalarda bulundu;
“25 yıl 8 ay devlet memurluğu sürecim var. Bu süreçte İğneada’ya daha iyi hizmetler yapabilmek için görevimden istifa ederek AK Parti’den aday adayı oldum. Bu süreçten sonra adaylığım kesinleşti.
İnşallah AK Parti rüzgârıyla birlikte İğneada’ya daha iyi hizmetler yapabilmek, turizmi geliştirmek, halkımızın mevcut olan sorunlarına eğilmek, bunları yerine getirmek, halkın birbirine kaybolmuş olan sevgi saygısını kenetlemek, İğneada’da insanca yaşamayı taahhüt etmek için yola çıktık. Bunlar bizim hedeflerimiz. Ayrıca Beldemizin turizm bölgesi olmasından dolayı AK Parti’nin gücüyle birlikte turizmi geliştirmek, pansiyonculuğu ilerletmek. Gençlerimize spor salonu, kütüphane gibi hizmetleri getirmek istiyoruz. İğneada’nın şu anda mevcut suyunu içilebilir duruma getirmek hedeflerimizin arasında.
Diğer projelerle ilgili önümüzdeki süreçte de açıklamalar yapacağız. 25–26 yıllık belediyecilikteki tecrübelerimi halka yansıtmak istiyorum, belediyecilik benim işim.
İğneada’mızı Trakya’nın incisi yapacağız. Bu güzelliği herkes tanıyacak ve bilecek. Longoz ormanları ve masmavi denizi, tertemiz kumsalı ile her yerde konuşulur hale getireceğiz.
Amacım, Belediye Başkanlığı makamının herkese açık tutmaktır. Ben herkesin Belediye Başkanı olacağım. Belediye hizmetlerinin herkese eşit şartlarda getirilmesi için mücadele vereceğim. Bu bir yarıştır. Bu yarışta hizmet yarışı olduğuna göre herkes İğneada’ya hizmet verme yarışındadır. Bizde bu nedenle tüm adaylara bu hizmet yarışında başarılar dileriz”.