"Ben artık Kırklareli'nin il dışında bir neferi olacağım"

Yaklaşık olarak 3 yıl Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulunan Ata Karataş, İstanbul Sarıyer'de görevine başladığı. Karataş Kırklareli'nin artık il dışında bir neferi olarak çalışacağını söyledi.

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinde Yaklaşık olarak 3 yıl bulunan Ata Karataş, İstanbul Sarıyer’de görevine başladı. Karataş Kırklareli’nin artık il dışında bir neferi olarak çalışacağını belirten Karataş şunları kaydetti:
“Güreş Federasyonu”nun “2012 yılına kadar beraber çalışalım” teklifi üzerine, her zaman iftiharla hatırlayacağım Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden ayrıldım ve Sarıyer’de göreve başladım. Yaklaşık üç yıl görev yaptığım Kırklareli’nde Sayın Vali H. Avni Coş, Vekilim A.Gökhan Sarıçam başta olmak üzere, beraber çalıştığım Süleyman Çetin, Metin Delmecioğlu, Ümmühan Bulut ve bütün mesai arkadaşlarımın desteği ile başarılı bir performans gösterdiğimiz inancındayım. Tüm kişi ve kuruluşları ve sporsever halkımızı unutmayacağım.
Yerel basından Yeşilyurt, Kırklar, Önadım, Görünüm, Hürfikir gazeteleri, www.yesilyurtgazetesi.com, www.gazetetrakya.com, www.trakyaspor.com, www.trakyahaber.net, www.kirklareli-gsim.gov.tr, www.kirklareli.gov.tr unutmam mümkün değil. Bizimle birlikte spor için çaba sarf ettiler. İnşallah yakın zamanda Sentetik Çim Saha tamam olacak ve gözüm arkada kalmayacak.  Birinci Lige çıkan Kırklareli Bedensel Engelliler Kulübü’nü de ayrıca kutlarım. Ben artık Kırklareli’nin il dışında bir neferi olacağım.” (s)