Berabere kalsa da yine lider ve namağlup

Berabere kalsa da yine lider ve namağlup

Kırklarelispor 7. haftada Vizespor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Bu maç öncesinde 16 puan ile lider konumda bulunan ve nağmalup olan Kırklarelispor maçtan berabere ayrılmasına rağmen hem lider hem de namağlup ünvanını sürdürmeye devam etti.

Maç Öncesi Dostluk Rüzgarı

Maç başlamadan önce 39 Gençlik Grubu Tribün lideri Fevzi Avcıoğlu ile Kobralar Grubu’nun Tribün lideri birbirlerine çiçek ve takımlarının formalarını hediye ettiler. Karşılıklı tezahürat yapıp kardeş takım olduklarını ilan ettiler.

Tribün şov vardı

Yaklaşık 5000 kişinin izlediği maçta taraftarlar takımlarını müthiş desteklediler. Özellikle karşılıklı iki tribünün “yeşil beyaz en büyük Kırklar” tezahüratının maç boyunca sürekli yapılması eski günlerinin yakında olacağının sinyalini verdi. 39 Gençlik Taraftar Grubu 39. dakikada ve 39. saniyede tribün şovlarını yaparak bir ilke imza attı.

Hakemler taraftarı çıldırttı…

Kırklarelispor taraftarları maç esnasında penaltı pozisyonuna ve Vizespor'un golden önce yaptığı harekete faul verilmemesine tepki gösterirken az da olsa istenmeyen olaylar yaşandı.

Maçtan notlar

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kırklarelispor, ilk yarıda dört net gol fırsatından yararlanamadı. Vizespor oyunu hep kendi sahasında kabul ederek gol yememekte oldukça direndi. Daha çok kapalı futbol ve kontra atak futbolunu tercih eden Vizespor 42. dk. da 9 numaralı futbolcusu Tanju'nun kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

Ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Kırklarelispor, başlama vuruşu ile birlikte eşitliği 11 numaralı Kadir Yıldırım'ın ayağından buldu. Bu golle rahat bir nefes alan Kırklarelispor, Vizespor kalesini abluka altına almaya başladı. Kırklareslispor'un taraftarların "goolll" diye bağırdığı iki topta direkten dönerek ikinci golü bulamayışı Vizespor'u rahatlattı. Kırklareslipor'un yüklenmesiyle kapanan Vizespor, oyun kurmakta oldukça zorlandı. Gol fırsatları kaçınca Vizespor kontra atak ile 61. dakika 11 numaralı Ertuğrul'un golüyle 2-1 öne geçti. Gol olduktan sonra daha çok baskı kuran Kırklarelispor 65. dk. da 10 numaralı Deniz'in penaltı golüyle eşitliği sağladı. Bu golden sonra müthiş bir taraftar desteğini arkasına alan Kırklarelispor baskıyı iyice arttırdı. Ancak gole yine direkler izin vermedi. Iki topu daha direkten dönen Kırklarelispor oynadığı futbolla maça gelenlere heyecan yaşatmayı başarsa da, 2 puandan olmayı engelleyemedi.

Kadrolar

Kırklarelispor: 1- Serkan Erbay, 2- Tarık Akın, 3- Emre Danışan, 4- Tayfun Şen, 5- Gökmen Güre, 6- Uğur Çetinel, 7- Eray Verep, 8- Göksel Ergün, 9- Hasan Hüseyin Çilli, 10- Deniz Sert, 11- Kadir Yıldırım.

Vizespor: 1- Emrah, 2- Muzaffer, 3- Ahmet, 4- Bayram, 5- Erkan, 6- Kaan, 7- Mustafa, 8- Gökhan, 9-Tanju, 10- Özkan, 11- Ertuğrul.

Goller : 40 dk. 9 numara Tanju 0-1 ,46. dk. 11 numara Kadir 1-1, 61. dk. 11 numara Ertuğrul 1-2, 65. dk. 10 numara Deniz.

Sarı Kartlar: 3,6 numaralı futbolcular Kırklarelispor, 3, 5, 6, 8, 9, 11 numaralı futbolcular Vizespor.