Berberler ve Kuaförler Odası'ndan iftar yemeği

Berberler ve Kuaförler Odası'ndan iftar yemeği

Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası üyelerini geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde biraya getirdi. 2 Eylül Çarşamba akşamı Dörtler Lokantası’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Federasyon Başkan Vekilleri Idris Kolcu, Mustafa Kahraman, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Çimen, Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fahrettin Ayar, başkan yardımcısı ve odaya kayıtlı bay ve bayan kuaförlerinin yanı sıra Terziler Odası Başkanı Ibrahim Ertan, Kahveciler Odası Başkanı Şaban Doğan ve Kırklareli Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Ergün Selçuk katıldı.

Saat 19:54 okunan akşam ezanı ile katılımcılar  hep birlikte oruçlarını açtılar. Çorba ile başlayan yemek, tas kebabı, pilav ve tatlı ikramı ile devam etti. Yenilen yemeğin ardından yemek duası yapıldı. Berberlik ve kuaförlük mesleğinde yirmi yılı geride bırakmış olan emektarlara plaket verildi. Plaket töreni öncesi günün anlam ve önemine yönelik konuşmayı Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş yaptı. Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası’nın iftar yemeğine katılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Karakaş; ”Çok kıymetli Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası’nın Yönetimi, çok kıymetli denetim kurulu üyeleri, meslektaşlarımı hanımefendiler, beyefendiler, Tekirdağ Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliğimizin çok değerli başkanı, bu gün burada Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası’nın geleneksel hale getirmiş olduğu iftar yemeğinde biraraya geldik. Sayın başkanın özenli çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Malumunuz Fahrettin Ayar’ın Başkan Vekili Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Denetim Kurulu Üyesi, benim de mesai arkadaşım. Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonumuzun çok değerli yönetim kurulu üyesi Fuat Şeker’le beraber Ankara’da Kırklareli’ni çok güzel bir şekilde temsil ediyorlar. Ben de kendilerine çok kıymetli oda başkanlarına duyduğum muhabbetten dolayı bugün bu mutlu, huzurlu, ahenk içinde olan iftar yemeğinizde sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinize cümleten afiyet olsun. Bu mutluluğu ebedileştiren Fahrettin Ayar’a yönetimine ve denetimine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”dedi. 

Bu kapsamda Yılmaz Kolcular, Recep Ergün, Recai Ergün, Ismet Hünerli,  Şaban Öğüt, Günay Ikizlerli, Seyfettin Pürçek, Mustafa Büyükyakalı, Ahmet Sevinç, Ali Şenol, Rıdvan Varışlı, Filiz Kırbaş, Erdin Çağan, Yusuf Bilgiç, Ahmet Karademir, Hüseyin Oktay, Gürsel Dağlı, Gürcan Boncuk, Neriman Onay, Metin Gönül, Ufuk Pürçek, Nevin Koçulu, Nesrin Yüksekdağ, Kadir Sert, Ismet Dağlar, Ismail Sıvacılar, Altan Kütmür, Yıldız Ölçer, Ahmet Çolakoğlu, Sevim Erbil, Mürsel Öztürk, Nail Çatalkaya, Ibrahim Bakaç, Cumhur Şentürk, Ekrem Aslan, Yücel Akıncıoğlu, Hasan Çetin Orak, Aydın Demircan, Hüseyin Gezek, Celal Mestoğulları, Basri Aydoğan, Şaban Bölük, Şükrü Alyüz, Ismet Saydam, Cafer Türk ve Cemal Yumurtacı’ya berberlik ve kuaförlük mesleğinde yirmi yılı bitirmelerine istinaden onur plaketleri verildi. Kriterlere uyan üyelere plaket verilmesinin ardından Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası yönetimi toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra yemek sona erdi.