Beyaz Güvercinler Pazara indi

DSP esnaf ziyaretlerine başladı

29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere tek başına katılacak olan Demokratik Sol Parti (DSP) seçim startını dün Çarşamba Pazarı’na giderek verdi.
29 Mart’taki Yerel Seçimlere Kırklareli’nde Demokratik Sol Parti (DSP), Sosyaldemokrat Halk Partisi (SHP) ve İşçi Partisi’nin (İP) ittifak ile DSP çatısı altında giren Kırklareli Belediye Başkan Adayı Namık Kemal Oskay seçim startını dün verdi.
Saat 12.30’da DSP İl Binasında biraeraya gelen DSP İl Başkanı Koray İnhanlı, SHP İl Başkanı Şevket Başgelen, İP İl Başkanı Halil Göçen, DSP’nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçim startını Karaumur Caddesi üzerinden verdiler.
Karaumur Caddesi üzerindeki esnafları tek tek gezen Başkan Adayı Oskay kendisini kısaca tanıtarak destek beklediklerini ifade etti. Karaumur Caddesi üzerindeki ziyaretin devamı olarak dün kurulan Çarşamba Pazarı’nı da giden heyet burada vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Zaman zaman DSP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Namık Kemal Oskay ve yanındakilerin yolunu kesenler Beyaz Barış Güvercini’nin logosunda yeralan DSP’nin unutulmaz Genel Başykanı ve Başbakan Bülent Ecevit dönemini çok özlediklerini dile getirdiler. Bazı vatandaşlarda oluşturulan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Listeleri’nin çok iyi ve işlerinde tecrübeli isimlerden oluşturulduğunu gördüklerini belirterek İl Başkanları’nı tebrik ettiler. (s)