Bilek Güreşi ve Bocce yarışmaları Zafer Bayramı etkinlikleriyle gerçekleşti

Bilek Güreşi ve Bocce yarışmaları Zafer Bayramı etkinlikleriyle gerçekleşti

Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kırklareli Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Bilek Güreşi ve Bocce yarışları bocce tesislerinde Cuma günü 16:00-19:00 saatleri arasında düzenlendi. Bilek güreşi ve Bocce yarışmalarında hakemlik görevi yapan Ismail Tırpancı;

“Kulübümüzün hizmet binasında Her yıl olduğu gibi bu yılda 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamalarında etkinliklerimiz oldu. Bilek Güreşi ve Bocce yarışmasıda bu etkinliklerden biriydi. Yine etkinlikler çerçevesinde yapılan 10-17 yaş grupları arasında kutlama programı düzenlenmiştir. Katılan gençlerimize  Sportif amaçlı etkinlikleri olan, minifutbol, betminton, masa tenisi, basketbol, voleybol, bilek güreşi, mini bilardo, yarışmalarına katılan gençlerimizinde ödülleri taktim edilmiştir. Aynı zamanda Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenmiş olan yarışmalarda şanlı ordumuzun zaferlerinin kutlanacağı bu haftada yanlarında olduğumuzu belirttirken, bu anlamlı günde Zafer Bayramımızı Kutlayan tüm sporla uğraşan herkese, Ben sporcunun zeki ve ahlaklısını severim diyen Atamızı bizlere bu günleri bahşettiği için nice 30 Ağustos Bayramı kutlamalarına bizi ulaştırmasını Tanrıdan niyaz ederiz.”

Büyük bir heyecana sahne olan bilek güreşi müsabakaları ve bocce yarışmaları sonunda katılan yaklaşık 50 sporcunun tümüne de, günün anısına birer madalya takdim edildi.