Biltek Teknoloji Kırklareli halkının hizmetinde

Biltek Teknoloji Kırklareli halkının hizmetinde

İlimizde bulunan bilgisayar teknolojileri ürünleri satışı yapan dükkanlara bir yenisi daha eklendi. Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın katılım gösterdiği açılışa çok sayıda da davetli katıldı. Biltek Teknoloji adı altında dün saat 15.00’da açılışı gerçekleştirilen dükkanın açılış kurdelesi Belediye Başkanı Cavit Çağlayan tarafından kesildi.  

Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma gerçekleştiren Cavit Çağlayan; “Bugün burada Kırklareli halkına hizmet verecek olan bu dükkanın açılışını yapmak üzere toplandık. Özellikle cesaretlerinden ve girişimci ruhlarından dolayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şehrimizde teknoloji ürünleri satışı yapan dükkanlar arasında rekabet başlamıştır. Bunlar arasında en iyi şartları sunan şirketler kendilerini geliştirecektir. Hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını dilerim” dedi. Konuklara ayrıca ikramda bulunuldu. Ibrahim Çalkan ve Umut Kaynak tarafından Kırklarelililerin hizmetine açılan dükkanda bilgisayar üzerine tüm teknoloji ürünlerini bulabilmek mümkün.

Çok başarılı bir şekilde açılışa hazırlanan dükkanda aradığınız herşeyi bulmanız mümkün. Ayrıca 7/24 saat teknik servis hizmeti de veren dükkanda teknolojiyi çok yakından takip edebilirsiniz.

Ilimiz Karakaş Mahallesi 2. Fırın Sokak Yılmaz Apartmanı Uzunlar Turkcell yanı Grand Hotel karşısında faaliyet gösterecek olan Biltek Teknoloji, tüm Kırklareli halkına en iyi hizmeti sunmaya devam edecek.