"Bir bahar Akşamı Şiir Dinletisi" bu akşam

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2003 yılından bu yana merkez ilçede gerçekleştirilen 'Bir Bahar akşamı Şiir dinletisi' programını bu yıl Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi bu akşam gerçekleştirecek.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2003 yılından bu yana yapılan “bir Bahar Akşamı Şiir Dinletisi”ni ilk olarak Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi düzenlemişti. Aradan geçen 6 yılın ardından bu yılda yine Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi bu etkinliği düzenlemenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor.
Bugün saat 20.00’de Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenecek olan program için Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenleri, Ayfer Karakuş, Tülay Ünlüler, Fisun Şen, Ümit Atagan, Veli Şen, Emine Yaraman, Müzik Öğretmeni Süheyla Solak ve öğrenciler çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
Düzenlenecek olan Şiir Dinletisi’nde; Çevre Sevgisi, Anne Sevgisi, Çocuk Sevgisi, Memleket Sevgisi, Beşeri Aşk, İlahi Aşk ile ilgili şiirlerin bir kısmı canlı Ney ve müzik eşliğinde seslendirilecek.
Yağmur Arıkan ve Ayberk Uzun’un sunuculuğunu yapacağı gecede Sazı ile Aylin Çevik, Kemanı ile Özge Gonce, Müzikleri ile Duygu Eser, Gizem Dönmezaşar, Ufuk Topuz ve Resimleri ile Murat Aslan okunacak olan Şiirlere eşlik edecekler.
Yapılacak olan Şiir Dinletisi’nde; Özlem Hasoğlu ve Gökhan Sevim “Aysel Git Başımdan”, Ayberk Uzun “Sokak Çocuğu”, Tugay Kocabaş “Haberin Varmı?”, Demet Kutuk “Anladım”, Aygül Eğilmez “Eskisi Gibi  Anne”, Harun Karanfiller “Seviyorum Seni”, Ferdane Engin “Papatya Dile Geldi”, Özge Okumuş “İncir Ağacı”, Ahmet selim Özer “Davet”, Özüm İlkyaz Keçmenci “Sevi Şiiri”, Gökhan Sevim “Tek Hece”, Ozan kurt “Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine”, Kübra Ilgın “Birisi”, Dilara Yumrutaş ve Ceylan Coşkun “Aşkın Aldı Benden Beni”, Ozan Kurt “Bir Adın Kalmalı”, Miray Sezen “Sana Bakmak”, Göksal Yıl “Memleket İsterim” isimli şiirlerini seslendirecekler. (s)