Bir dönem Kırklareli Vali Yardımcılığı da yapan Van Valisi Karaloğlu, vatandaşlarla diyalog kurmak için web sitesi açtı

Bir dönem Kırklareli Vali Yardımcılığı da yapan Van Valisi Karaloğlu, vatandaşlarla diyalog kurmak için web sitesi açtı

Van Valisi Münir Karaloğlu, vatandaşlarla diyalog kurmak için web sitesi hazırladı. 

Son Valiler Kararnamesiyle Van’a atanan Münir Karaloğlu’nun “munirkaraloglu.com” adresinde hazırlanan sitede; özgeçmişi, daha önce görev yaptığı Kırıkkale-Karakeçeli, Şanlıurfa Harran, Yozgat Çekerek, Tokat-Reşadiye Kaymakamlıkları, Kırklareli Vali Yardımcılığı, Içişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği (Başbakan Danışmanı), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevlerinden bulunduğu yerlerin tanıtım fotoğrafları yer alıyor.        

Van ile ilgili mesajının da yer aldığı web sitesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Iskender, Einstein, Goethe, Gorbachov, Kant, Bediüzzaman, Lev Tolstoy, Lincoln, Mevlana, Monstesquieu, Nazım Hikmet, Necip Fazıl Kısakürek, Rita May Brown, Samuel Jhonson, Socrates ve Vigo Hug’ya ait önemli sözler de var.

Siteyi kurmadaki amacını vatandaşlarla diyalog kurmak, sorun ve şikayetleri zamanında almak olduğunu ifade eden Karaloğlu, “Göreve başladığım ilk günden itibaren kenti tanımaya insanlarla makam mevki ayırt etmeden görüşmeye devam ediyorum. Ilçelerimize giderek sorunları dinliyor, sokakta vatandaşımızla birlikte oluyoruz. Ancak bu büyük kentte Valilik makamına ulaşamayan çok sayıda vatandaşlarımız olduğunu düşünüyorum.

Bizler makama gelemeyen vatandaşlarımızla bu site aracılığıyla buluşmak istiyoruz. Web sitesi görevli elmanlar tarafından her gün takip edilmekte ve gelen mailler bana iletilmekte. 2 gün önce de bana maille ulaşan ve üniversiteye hazırlık için destek isteyen Bilgin Berge isimli öğrencimizle görüşerek okuması için destek olma sözü verdik.

Bilgin Berge gibi çok sayıda vatandaşımız da bu site aracılığıyla bize ulaşarak sorunların çözümünde katkı sağlayacağıma inanıyorum”

Kısa süre önce yayın hayatına başlayan web sitesine çok sayıda talep ve tebrik mesajları iletilirken, haberler bölümünde ise Vali Karaloğlu ile ilgili yayınlanan haber ve makaleler yer alıyor.