"Bir ve beraber olalım, diri olalım"

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Kavaklı Belediye Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Mustafa Terekli, Kavaklı huzurlu ve hayat standartları üzerinde yaşamak isteyenleri MHP çatısı altında birleşmeye davet ediyor.


Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Kavaklı Belediye Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Mustafa Terekli, Kavaklı huzurlu ve hayat standartları üzerinde yaşamak isteyenleri MHP çatısı altında birleşmeye davet etti. Terekli belediyenin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiğini ifade ederek şunları kaydetti:
“İktidar partisi AKP “Biz iktidarız, belediyelerinizin çok borcu var biz belediye başkanlığını aldığımız takdirde borçları sileceğiz, para musluklarını açacağız” vaatleriyle oy avcılığı yapmaya çalışmaktadır. Hâlbuki mühim olan iktidar partisinin Belediye Başkanı olmak değil, iktidarlı, hesabını bilen, kaynakları verimli kullanan bir Başkan olmaktır. Kendi çıkarlarını değil bulunduğu yerin halkının çıkarlarını ön planda tutan, önce yaşadığım yer diyen azimli ve kararlı bir Belediye Başkanının önünde borç korkutmaları engel teşkil etmez. Bugün iktidardasınızdır, yarın isminizin bile anılmayacağı bir parti olduğunuzda o borçları kim ödeyecek? O beldede yaşayanlar tabii ki.
Elbette ki bazı yatırımları yapmak, halkın refah ve huzuru için harcamaları yapmak zorunluluğu vardır. Bu harcamalar içinde kredi alınması gayet tabidir. Alınan bu kredileri yerli yerinde kullandıktan sonra borç üç olmuş beş olmuş mühim değildir.
İşte bizler bu bilinç ile Belediye Başkanlığına talip olduk. Beldemizin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Belediye Başkanı olduğumuzun ertesi günü projelerimizi uygulamaya başlayacağız. Her şeyi devletten bekleyen Başkan olmayacağız. Çevremizi ve dostluklarımızı kullanarak gerekli yatırımları ve atılımları yapacağız. Ödenek bu kadar, ne yapalım daha fazlasını yapamadık demeyeceğiz.
Bulunduğumuz kentte huzurlu, hayat standartlarının üstünde bir yaşam istiyorsanız gelin MHP çatısı altında birleşelim. Bir ve beraber olalım, diri olalım.” (s)