"Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz"

* Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 04 Ekim 2009 tarihinde yapılan İl Kongresi'nde İl Başkanlığı'na seçilen Şaban Savaşan, kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür ederek; 'Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz' dedi.


HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kırklareli İl Kongresi 04 Ekim 2009 Pazar günü Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir katılım ile gerçekleştirilmişti. Kongre’de yapılan seçimlerde MHP Kırklareli İl Başkanlığı’na seçilen Şaban Savaşan, kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür edip, bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceklerini belirterek şunları kaydetti:
“Ülkemizin açılımlarla bölünüp, bin yıllık kardeşlik ortamının bozulmak istediği bu günlerde “Tek Başına İktidar Yürüyüşü”ne Kırklareli'mizden katkıda bulunmak üzere olağan kongremizi yapmış bulunuyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 40. yılında İl Başkanlığı görevini yeni yönetime seçilen arkadaşlarımla paylaşmak benim için ayrı bir gurur ve onur kaynağı olmuştur. Kongremizin olgun bir hava içinde Türk Milliyetçileri’ne yakışır bir şekilde demokratik bir ortamda geçmesi, delegelerimizin, partililerimizin ve misafirlerimizin kongremize gereken önemi vermeleri de ayrıca takdire şayandır. Sahip oldukları bilgi ve birikimleri, Milliyetçi Hareket Partisi içinde değerlendirmek isteyen herkese açık olacağız.
Bütün vatanseverleri Milliyetçi Hareket Partisi’nin Üç Hilalli Bayrağı altında toplanmaya davet ediyoruz. Gün birleşme günüdür. Gün bütünleşme günüdür. Kucaklaşma ve bütünleşmenin adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bizim yüreğimizde herkese yer vardır. Bu topraklara vatan diyen, bu insanlara milletim diyen herkese kucağımız açıktır. Bu bayrak benim, bu ülke benim diyen herkese kapımız açıktır. Ayrımcı olmadık, olmayacağız. Biz herkesi Cenab-ı Allah'ın bir kutlu emaneti, Büyük Türk Milleti’nin öz evladı kabul ederiz.
Bu günde bizi yalnız bırakmayarak ilçelerden, köylerden, beldelerden, koşarak gelen, Partimize hizmet etmiş, gönül vermiş, bütün arkadaşlarıma, büyüklerime, şükranlarımı sunuyorum. Diğer listede yer alan ve oy verenler bizim rakibimiz değil hepsi çok değerli dava arkadaşlarımızdır. Onları da canı yürekten kucaklıyorum.
Çeşitli siyasi partilerden ve sivil toplum kuruluşlarından kongremize katılan, heyet gönderenlere, çelenk gönderenlere ve bizzat bizleri telefonla arayarak kutlayan milletvekillerine, belediye başkanlarına, daire müdürlerine ve personellerine, ayrıca toplumun her kesiminden bizi heyecanla arayıp kutlayanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” (s)