Bisikletleriyle Dupnisa'ya pedallayacaklar

Bisikletleriyle Dupnisa'ya pedallayacaklar

Lüleburgaz Amatör Fotoğrafçılar Derneği(LAFOD) açtığı sergi ve yaptığı gezilere bir yenisini “Bisikletlerle Dupnisa Mağarası” etkinliği ile sürdürüyor.

Her yıl geleneksel olarak Dupnisa’ya bisikletle giden kulüp, bu yıl 3. kez pedallarını Dupnisa istikametine çevirecek. 23 Ağustos Pazar(yarın) Lüleburgaz Belediyesi önünden saat 08:00’da Üsküp’e hareket edecek kulüp, Üsküp’ten muhtelif  yerlerden gelen bisikletçilerle birlikte yola çıkarak Beypınar, Çukurpınar, Armutveren ve Sarpdere köylerini geçtikten sonra Dupnisa’ya varacak.

Ortalama 10 bisiklet ve fotoğraf sevdalısının katılması beklenen etkinlikte, bir aracın ise her ihtimale karşı kafileyi takip edeceği belirtildi. Yapılacak olan etkinlikle ilgili görüşlerinin dile getiren LAFOD Başkanı Özecan Çeltikli yaptığı açıklamasında şunları kaydetti; ”Her yıl bisikletlerle Dupnisa’ya gidişimizi daha bir deneyimli şekilde sürdürüyoruz. Çevremizden elde ettiğimiz kareler de bu sayede zenginleşiyor. Lüleburgaz Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. ” dedi.