"Biz 39" yayın hayatına başladı

'Biz 39' yayın hayatına başladı

Kırklareli Şair-Yazar ve Sanatçılar Derneği, “Biz 39” isimli Eğitim ve Kültür sanat dergisinin ilk sayısını çıkartarak yayın hayatına başladı.          

Dernek Başkanı, ayrıca Dernek adına dergi sahibi; Şair Araştırmacı yazar Mustafa Ermiş ile Dergi’nin sorumlu Yazı Işleri Müdürü Ümeyra Aras, gazetemize bir ziyaret gerçekleştirerek, çiçeği burnunda dergilerini tanıtma fırsatı buldular.

“Iki ayda bir” şeklinde yayımlanacak derginin Nisan ve Mayıs 2009 sayılarını bizlere armağan eden “Abdal Ermiş” ile Yazı Işleri Müdürü Aras, Kırklareli’nin şiir, edebiyat ve eğitim dünyasına yeni bir soluk kazandırmanın sevincini yaşıyorlar.

Mustafa Ermiş, yaptığı açıklamasında “Biz 39” ile ilgili olarak şunları kaydetti; “Dergimizde, eğitim ve kültür amaçlı köşe yazıları, şiirler, söyleşiler, haberler yer alıyor. Bunun yanı sıra “Iz Bırakanlar” köşesine yine bu dergide devam ediyoruz. Genel Kültür ve yaşama dair dolu dolu bir içerik ile okuyucularımızın karşısına çıkmanın sevincini yaşıyoruz. Sanat içerikli köşeler, şiirler, halk edebiyatı, ilimiz kültürünü yansıtan öğeler, mizah, tarihten notlar, kısa öyküler ve daha birçok renkli-eğitici sayfaları ile hem derneğimize, hem de Kırklareli’ne yakışan bir dergi çıkardığımızı düşünüyoruz.”

Toplumların tümünü kucaklamak istediklerini, Kırklareli’ne yeni bir soluk kazandırmak adına böyle bir girişimde bulunduklarını söyleyen Dernek Başkanı Ermiş ve Dergi’nin sorumlu Yazı Işleri Müdürü Ümeyra Aras, verdikleri ve verecekleri destek için de gazetemiz aracılığı ile Kırklareli halkına teşekkür ettiler.