"Biz kadınlar ne yaparsak yapalım her zaman başarılı oluruz"

* Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Kadın Kolları düzenlenen yemekle bir araya geldiler. Düzenlenen yemekte Kadının toplumdaki yeri bir kez daha vurgulandı



HABER MERKEZİ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı bir yemek düzenledi. 5 Mart 2010 Cuma gecesi düzenlenen yemeğe MHP Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, MHP İl Başkanının eşi Hürriyet Savaşan, MHP Yönetimi ve Üyeleri katıldı. Yoğun davetli katılımıyla saat 19.00’da başlayan yemekte ilk olarak mesajlar okundu. Hemen ardından bir konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla böyle bir gece düzenlediklerini ifade ederken, geceye katılım gösteren herkese teşekkürlerini sundu. Edirne ve ilçelerden de katılımın olmasından dolayı katılanlara tek tek teşekkür eden Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar şunları kaydetti:
“Bizlere Seçme ve Seçilme Hakkı veren Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz. Bizlerinde erkekler kadar hak ve hukuklara sahibi olduğumuzu bildirmiştir. Buna rağmen biz kadınlar hep arka planda kaldık oysa İslamiyet'te de bizlere yüce Allah’ımız kadın ve erkeği eşit haklara sahip olduğunu Kuran-ı Kerim’de bildiriyor, biz kadınlar da erkekler kadar her şeye sahibiz. Biz kadınlar ne yaparsak yapalım her zaman başarılı oluruz.
Bu güzel Cennet Vatanımızı daha güzel hale getirmek için biz kadınların daha fazla çalışması gerekiyor. Çünkü son zamanlarda Ülkemizin üzerinde bazı oyunlar oynanıyor, bizi birbirimize düşürüp ayırmaya çalışılıyor ama bunu başaramazlar. Biz Türk Milletiyiz kimsenin gücü yetmez buna, Vatan, Millet, Din, Bayrak denince akan sular durulur ve seve seve can vermeye hazırız. Bizim kimseye verecek bir karış toprağımız yok. Sevgili Bayanlar çok zor dönemden geçiyoruz iş yok, aş yok, çocuklarımız işsiz kafeler de güzel zamanlarını boşa geçiriyorlar. Her gün bir şeyler çıkarıyorlar değil mi, olsun bunlarında sonu gelecek az kaldı arkadaşlar. Söylenecek çok şeyler var ama sizleri fazla bekletmek istemiyorum.
Çünkü eğleneceğiz beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Tekrar Hoş geldiniz iyi eğlenceler her şey gönlünüzce olsun.  Allah’ım yar ve yardımcımız olsun Allah’a emanet olun” dedi.
Gerçekleştirilen konuşmanın ardından birbirinden güzel şarkılar söyleyen Pınar Ünlü, salonda bulunan bütün bayanları coşturdu. Gecede doyasıya eğlenme fırsatı bulan bayanlar birbirinden lezzetli hazırlanan yemeklerin de tadına bakmayı ihmal etmediler. Eğlenceli dakikaların yaşandığı gecede bir de hediye çekilişi yapıldı. Yapılan çekilişte birbirinden güzel hediyeler bayanlara sunuldu.  Çekilişin ardından bayanlar sahnedeki yerlerini aldılar. Birbirinden hoş şarkıların seslendirildiği gecede bayanlar gönüllerinde doyasıya eğlenme fırsatı buldular. (h.s.)