"Bizde onların Hastasıyız"

* Muayenehanesine gelen dört hastanın sorunlarını çözmeye çalışırken, kendisi kör düğüm olan bir psikologun düştüğü birbirinden komik durumları konu alan iki perdelik Müzikal Komedi 'Hastasıyız' 20 Ocak 2010 Çarşamba akşamı Kırklareli Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Tiyatroyu izleyen gençler; 'Bizlerde onların Hastasıyız' diyerek beğenilerini dile getirdiler.


HABER MERKEZİ
Kanal D’nin sevilen dizisi “Haneler” Ekibi oyuncularının yer aldığı Müzikal Komedi “Hastasıyız” Özel Medikent’in katkıları, Nişikli Turizm, Easy&Fast El Dezenfektan Jeli, Cevahir Cafe&Restaurant ve Most Reklam&Organizasyonun sponsorluğunda Kırklareli Kültür Merkezi’nde sahnelendi.
Muayenehanesine gelen dört hastanın sorunlarını çözmeye çalışırken, kendisi kör düğüm olan bir psikologun düştüğü birbirinden komik durumları konu alan iki perdelik Müzikal Komedi “Hastasıyız” 20 Ocak 2010 Çarşamba akşamı saat 20.30’da Kırklareli Kültür Merkezi’nde sahnelendi.
Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'nın yazıp yönettiği  “Hastasıyız” adlı oyun. bir terapist, birbirinden rahatsız 4 hasta ve ruh hastası bir komşunun etrafında geçiyor. Oyunda, muayenehanesine gelen 4 hastanın sorunlarını çözmeye çalışırken kendisi kördüğüm olan bir psikologun düştüğü birbirinden komik durumlar anlatılıyor.
Televizyonda yayınlanan “Haneler” dizisiyle büyük beğeni toplayan birbirinden yetenekli ve tanınmış oyuncuların başarılı performans sergiledikleri oyunda, Psikologu Ahmet Saraçoğlu, hastaları ise Serhan Ernak, İbrahim Ersoylu, Alper Düzen, Fırat Doğruoğlu ve Barış Başar oynuyor.
Dekor ve Kostümü Gamze Kuş'un üstlendiği, Müzik ve Işık Tasarımını İbrahim Ersoylu’nun hazırladığı Hastasıyız'ı Kırklareli Kültür Merkezi'nde izleyen 7’den 70’e herkes engel olamayacakları keyif dolu dakikalar yaşadılar.
Müzikal Komediyi izlemeye gelen özellikle gençler ekibin çok başyarılı bir performans sergilediklerini belirterek; “Bizler onların “Hastasıyız” dediler. (s)