Briççiler Vize'de biraraya geldiler

Briççiler Vize'de biraraya geldiler

Vize’de yapılan 4. Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Briç Festivali yapıldı. 50 briççinin bir araya geldiği turnuvada sporcular tüm azimleriyle yarıştılar.

Vizede yapılan 4.Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerinden 1.Geleneksel Briç Festivali yapıldı. Trakyalı 50 briççinin buluştuğu turnuvada sporcular kıyasıya yarıştı.

Vize Kapalı düğün salonunda 1 Ağustos Cumartesi günü yapılan turnuvada Birinciliği Kırklarelili sporculardan Hüseyin Demiray-Atilla Özekici çifti kazanırken, Çerkezköylü sporculardan Erhan Pedük-Barış Özdemir çifti ikinci, Necdet Ertürk-Abdurrahman Dönmezer çifti de üçüncü oldular.

Ilk on derece Şöyle oluştu:

1- Hüseyin Demiray - Atilla Özekici (Kırklareli )

2- Erhan Peduk - Barış Özdemir  (Çerkezköy )

3- Necdet Ertürk - Abdurrahman Dönmezer  (Çerkezköy )

4- Nadir Akcan - Yüksel Ertaç (Kırklareli )

5- Hikmet Dedeoğlu - Sadi Günsevil (Kırklareli )

6- Metin Tural - Mustafa Özbay (Kırklareli )

7- Mehmet Özakıncı - Mustafa Ergin (Kırklareli )

8- Osman Can - Kazım Ergüner (Lüleburgaz )

9- Oğuz Kerimoğlu - Selami Özbay (Çerkezköy )

10- Şerafettin Aslan - Bilal Tiğli (Çorlu )

Dereceye katılan sporculara ödüllerini veren Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz bir konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı kapanış konuşmasında; “Turnuvaya katılarak etkinliklerimizi destekleyen sporculara ve organizasyonu organize eden Il Temsilcimiz Burhan Yavuz'a çok teşeşekkür ederim. Ilk defa düzenlediğimiz Briç turnuvasına katılım sayısının yüksek olması bizleri çok sevindirdi ve moral verdi. Önümüzdeki yıllarda çok daha geniş kapsamlı yapacağımızın müjdesini şimdiden veriyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür eder, dereceye girenleri tekrar tebrik eder, sporculara başarılı Turnuvalar dilerim.” dedi. Turnuva verilen koktyelle sona erdi.