"Bu da Benim Ailem" 20 Ekim'de Kırklareli'de

'Bu da Benim Ailem' 20 Ekim'de Kırklareli'de

Kırklareli’de tiyatro sezonu muhteşem bir oyunla açılıyor. “Bu da Benim Ailem” Ramço Organizasyon ile Kırklarelili tiyatroseverler ile buluşuyor. Oyun, 20 Ekim’de Kırklareli Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da “perde” diyecek.

Metin Serezli, Suna Keskin, Oya Inci, Hülya Karakaş, Yunus Günçe, Sinemis Candemir gibi tiyatro ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinin yer aldığı oyunda, yıpranmış, uzun bir evliliğin sürprizli bir biçimde dalgalanması anlatılıyor.

Eşinden çok evine düşkün olan Süeda (Suna Keskin), doktor olan oğlunu (Yunus Günçe) evlendirme telaşına düşmüştür. Iş adamı eşinin (Metin Serezli) karşı çıkmasına rağmen, apartmana yeni taşınan komşularını, oğluna bir gelin adayı bulabilmek için evine davet eder. Ancak genç doktor için gelin adayı olarak düşünülen (Sinemis Candemir) genç kızdan önce genç kızın hayat dolu annesi (Oya Inci) dikkat çeker. Selim ve Süeda Soy çiftinin evliliği sarsılır. Olaylar son derece eğlenceli ve çarpıcı bir biçimde akar gider. Kahkahalarınıza engel olamayacağınız oyunun finali ise tam bir sürpriz ile noktalanıyor. Nedim Saban'ın Türkçeye uyarladığı, Zuhal Soy'un dekoruna imza attığı oyun, şu günlerde tiyatro sahnelerimizde eşine pek fazla rastlanmayan tipik bir aile komedisi. Oyun ile ilgili detaylı bilgi ve biletler için; 0535 289 94 24 ve 0533 743 70 98 nolu telefonları arayabilirsiniz.