"Bu eğlencelerin festivale dönüşmesini istiyoruz"

'Bu eğlencelerin festivale dönüşmesini istiyoruz'

Kırklareli Boyacılar Başkanı Ayhan Gülhane geçtiğimiz 02- 03 Ekim tarihlerinde düzenlenen 1. Uluslararası Kırklareli-Yayla Bolluk, Bereket ve Hasat Günleri hakkında bir basın açıklaması yaptı.

Etkinliklerin bir bölümünün Yayla Meydanı’nda yapılmasına çok sevindiğini belirten Gülhane, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kırklareli’de düzenlenen etkinliklere imkanları dahilinde katılım gösterdiğini söyleyen Gülhane, yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;

”1. Uluslararası Kırklareli-Yayla Bolluk, Bereket ve Hasat Günleri ile yılların bolluk bereket ve hasat zamanı hatırlanmıştır. Halkımız bu tür etkinlikleri özlemişti. Böyle bir etkinliğin düzenlenmesi ile geçmişimizde hayatımızın bir parçası olan şeylerin hatırlanması bizleri mutlu etmiştir. 02 Ekim’de Yayla Parkı’nda çok coşkulu bir gece yaşadık. Bunu hazırlayan ekibe Kırklareliler olarak candan teşekkür ederiz. Çok değerli hocamız Aydın Karakoç’un bizlere yapmış olduğu fedakarlığı görmek bizi çok mutlu etti. Eski anılarımızı gösteriği eski fotoğraflarla hatırlattığı için, Kırklareli halkı da bizimle hemfikirdir.

Bu eğlencelerin festivale dönüşmesini istiyoruz. Bu hizmette görev alanlara inanıyor ve güveniyoruz. Kırklareli Boyacılar Başkanı Ayhan Gülhane olarak hizmette bulunanlara saygılarımı arz ederim.” dedi.