"Bu heyecanla yola çıktınız, yolunuz açık olsun"

 Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Genel Başkanı, İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Kırklarelispor'a destek sözü verdi.


HABER MERKEZİ
Kırklareli Amatör Süper Ligde Namaglup şampiyon olarak bitiren, Kırklareli’ni 3. Lig terfi maçlarında Düzce’de temsil edecek olan Kırklarelispor’a Sarıgül’de destek geldi.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri 28 Nisan 2010 Çarşamba günü Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Genel Başkanı, İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü ziyaret etti.
TDH Genel Başkanı Sarıgül’ü ziyarete TDH Kırklareli İl Başkanı Levent Çakırel, Kırklarelispor kulübü Başkanı Volkan Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Tırak ve Ahmet Yalçınöz katıldı.
İl Başkanı Çakırel, Kırklarelispor’un geçmişteki başarılarından bahsederek, 2009-2010 sezonunda Kırklareli Amatör Süper Lig’de Namaglup şampiyon olarak bitirdiğini belirtti.
Can, hedeflerinin 2. Lig ardından Profesyonel lig olduğunu belirterek yaptığı açıklamasında şunları kaydetti; “Profesyonel lig 2. ligden, 2. lig ise 3. ligden geçiyor ve bizde bu yıl 3. lige çıkmak istiyoruz” dedi.
TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Kırklarelispor’dan hangi konuda olursa, olsun desteğini esirgemeyeceğini belirterek; “Kırklarelispor’u eski yerinde görmek istiyoruz. 2. ligde mücadele etmiş olan Kırklarelispor’a şuanda bulunduğu konumun hiç yakışmadığını belirtmek isterim. Her zaman ve hangi konuda olursa olsun, desteğimi esirgemeyeceğim. Tabiî ki bu sadece bizim Hareketimizle olacak bir iş değil. Bu destek siyasi partilerden de değil, bütün kesimden gelmelidir çünkü Kırklarelispor Amatör takımı değildir. Kırklarelispor Kulübümüzün Başkanı Volkan Can’a güveniyorum. Yaşı genç olmasına rağmen bu işin altına girebilmek yürek ister. Kırklarelispor’da yetişip futbolcu olan Can, şuan yetiştiği kulüpte Başkan olmasının heyecanını biliyorum. Bu heyecanla yola çıktınız, yolunuz açık olsun” dedi. (ue)