Bu kadarına pes denir!

SÜDGE Kursuna alkollü katıldı

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nün alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulmuş kişilere verdiği eğitim sona erdi. Bir kişinin eğitime alkollü gelmesi ise şaşkınlığa sebep oldu.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen Sürücü Davranışları Geliştirme (SÜDGE) Kursu sona erdi. Kırklareli Devlet Hastanesi Eğitim Salonunda 2 Ocak Cuma günü başlayan kurs dört haftalık eğitim sonrası sona erdi. Alkollü araç kullanarak sürücü belgesine el konulan kişilere verilen kursa 14 kişi katılmıştı. Eğitim sonunda yapılan sınavda sınava giren 14 kişiden 12’si sınavı başarı ile geçerek sürücü belgesini geri almaya hak kazandı.

Kursa alkollü geldi

Alkollü araç kullandığı için sürücü belgesine el konulan bir şahıs Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nün verdiği kursa alkollü olarak katıldı. Alkollü olarak derse katıldığı tespit edilen şahıs İstanbul Bakırköy Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi (AMATEM)’e sevk edildi. Şahısın kimliği açıklanmazken Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesinde ikamet ettiği öğrenildi.
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen kursların ikincisinin 6 Şubat Cuma günü başlayacağı da öğrenildi.(ay)