Bu maç kaçmaz!

Kırklareli Belediye Spor Basketbol Takımı E.B.B.L Bölgesel Lig'te 21 Kasım 2009 Cumartesi günü Ligin güçlü takımlarından Başakşehir'i konuk ediyor.

HABER MERKEZİ

Takım Antrenörleri Nejat Deyrin ve Bora Bayramlı yaptıkları açıklamada; Yeni kurulan bir takım olduklarını ve ligi tanımak, altyapıdaki Genç-Yıldız-Küçük Takımlara iyi bir hedef olacaklarını belirttiler.
Kırklareli Halkının bu Lig’te kendilerine destek olmasını çok istediklerini İlimizin adını Türkiye' de duyurma hedeflerinin çok güçlü olduğunu belirten antrenörler Deyrin ve Bayramlı; “Yarın saat 16.00 'da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak maçta tüm halkımız ve aileleri ile birlikte olmak istiyoruz ve karşılamaya davet ediyoruz” dediler.
Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan yapılan bir diğer açıklamada da; “Takımımıza fazlasıyla güveniyoruz ve altyapısı sağlam olan takımımıza Halkımızın destek olması ve tezehürat için yarın saat 16.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda bizimle olması bizleri çok sevindirecektir. Haydi Kırklarelililer Belediye spor'a sahip çıkın” çağrısı geldi. (s)