"Bu tür etkinlikler sık sık tekrarlanmalı"

'Bu tür etkinlikler sık sık tekrarlanmalı'

Balkan Kültür Sanat Şöleni'ne katılan Ressam, Şair ve Sanatçılar, Kırklareli Vali Vekili Zeki Koçberber' i makamında ziyaret ederek, göstermiş olduğu ilgi ve katkılardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

"Balkan Kültür Sanat Şöleni" 30 Haziran 2009 Salı günü akşamı Kırklareli Vilayet Meydanı'nda, vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Trakyalılar Vakfı tarafından organize edilen programa katılan Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferhat Akgül, Başkan Yardımcısı Naci Akosman, Girişimci Balkan Kadınları Derneği Başkanı Ressam Aynur Açıkgöz, Ressamlar Bulgaristan'dan Kamber Kamber, Reyhan Durmuş, Kosova'dan Ethem Baymak, Kültür Bakanlığı Sanatçısı Gülseren Aygün, Yusuf Bağrıbey ve Bulgaristan Şumnu Kültür Evi Müdürü Şair Nurten Remzi, dün Kırklareli Vali Vekili Zeki Koçberber'e, makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.  

Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferhat Akgül, Vali Vekili Zeki Koçberber'e kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun kaldıklarını belirtti. Bu tür etkinlikleri önümüzdeki günlerde de tekrarlamak istediklerini belirten Akgül, kendilerine destek veren başta Kırklareli Valiliği olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

Kırklareli Vali Vekili Zeki Koçberber' de, Trakyalılar Vakfı tarafından Kırklareli'nde böylesine güzel bir organizasyonun düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Valilik olarak bu tür etkinliklere her zaman destek olduklarını belirten Koçberber, bundan sonra yapılacak olan her türlü etkinliklere de katkılarının bulunacağını belirtti.