Bulgaristan Varna Hür Üniversitesi'nden Kırklareli Üniversitesi'ne ziyaret

Bulgaristan Varna Hür Üniversitesi'nden Kırklareli Üniversitesi'ne ziyaret

Bulgaristan Varna Hür Üniversitesi geçtiğimiz haftalarda Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret ederek Kırklareli Üniversitesi Rektörü Mustafa Aykaç ile bir araya geldi. Varna Hür Üniversitesi Mimarlık Fakülte Dekanı ve Akademi Derneği'nin üyesi, ilim mühendisi Prof. Dr. Stefan Terziev, Mimarlık Fakültesi Uluslar arası öğrenciler sorumlusu Doç. Dr. Müh. Yanko Milev, tercüman Bonka Penkova katıldı.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mustafa Aykaç ve Kırklareli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı misafirleri karşılayarak hoş geldiniz dileklerinde bulundular.  

Kırklarelili siyatçi ve tanınmış iş adamlarından Hikmet Yıldırım'ın aracılığında gerçekleştiği öğrenilen ziyarette Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç ve Bulgaristan Varna Hür Üniversitesi yetkilileri bundan sonraki süreçte Kırklareli Üniversitesi ve Bulgaristan Varna Hür Üniversitesi ile işbirliği içerisinde çeşitli faaliyetler gerçekleştireceklerini söylediler. Gerçekleşen uzun süreli ziyaretin ardından Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç Bulgaristan Varna Hür Üniversitesi fakülte Dekanı ve beraberindekilere teşekkür ederek, ilerleyen tarihlerde kendilerinde Hür Üniversitesi'ne bir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini söyledi.