Burhan Öcal 14 Ağustos'ta True Blue'da

Burhan Öcal 14 Ağustos'ta True Blue'da

Burhan Öcal ve Claude Challe aynı sahneyi paylaşacak. Literatürleri isimleri yanyana yazıldığı zaman heyecanlandıran iki isim ortak bir performansta biraraya geliyor.

Dünya sosyetesinin bir numaralı DJ’i olarak kabul edilen Claude Challe ve bir Kırklarelili olan, aynı zamanda Paris’in efsanevi kulüpleri Les Baıns Douches ve Buddha Bar’ın arkasındaki isim ve Carnigie Hall ve birçok farklı ülkenin festivallerinde performans göstermiş ve ünü ülke sınırlarını aşmış olan dünyaca ünlü perküsyon üstadımız Burhan Öçal’ın muhteşem füzyon performansı ile ilk prömiyerinin 14 Ağustos gecesi Unilife’in Organizasyonu ile True Blue’da gerçekleşeceği belirtildi. Fenerbahçe Mh. Fener Kalamış Caddesi Fenerbahçe Koyu’nda yer alan True Blue’deki konserin 14 Ağustos gecesi saat 20.00’da başlayacağı bildirildi.

Nedim Nalbantoğlu Nardis Jazz Club’ta sahne aldı

Nedim Nalbantoğlu jazz konserine renk kattı. 16. Uluslararası Istanbul Caz Festivali kapsamında Nardis Jazz Club’da geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen European Jazz Club, yani Avrupa Caz Kulübü konserleri, festivalin en rağbet gören etkinliklerindendi. Yerli ve yabancı sanatçıların aynı sahneyi paylaştığı performanslarda, izleyiciler caza doydu.

Dünyaca ünlü keman virtüözümüz (namı-ı diğer çılgın kemancı) Nedim Nalbantoğlu; Kamil Erdem Trio’nun, Fransız asıllı Rene Sopa’yla gerçekleştirdiği performansa kemanıyla eşlik ederek izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Gecenin en renkli müzisyeni olarak konuşulan Nalbantoğlu, biraz Erdem ve Sopa’dan rol çalarak tüm şarkılara renk katarken, gece bitiminde herkes bu kadronun acilen albüm yapması gerektiğini konuşuyordu.