Burhan Öcal'dan samimi açıklamalar

Burhan Öcal'dan samimi açıklamalar

Dünyaca ünlü perküsyoncumuz Burhan Öcal NTV’de katıldığı programda kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde NTV’de yayınlanan, Burcu Esmersoy ve Yekta Kopan’ın birlikte sunduğu ‘Yaz Gecesi Şovu’ programına konuk olan Burhan Öcal, kensiyle ilgili açıklamalarda bulundu. “Beni Türkiye’de yanlış lanse ettiler” diyen ünlü perküsyoncu, insanların kendisiyle tanıştıklarında ilk söylediklerinin ne kadar sıcak olduğunu ifade ederek, yanlış tanıtılmasının örenğini de vermiş oldu.

Öcal açıklamalarında “Benim PR’ım Türkiye’de yanlış yapıldı. Görenler, 'Ne kadar sıcakkanlı, ne kadar hoş sohbet bir insan' diyor. Bazıları çekindiğinden, bazıları da yanlış duyum aldıklarından, benim kibirli biri olduğumu düşünüyorlar” dedi.

Kendisiyle ilgili olarak bu şekilde düşünen insanlara ekrandan seslenmek istediğini söyleyen Öcal, “Ben sanıldığı gibi, lanse edildiği gibi biri değilim. Dünyada bilinen biriyim, müzik dünyasında” diyerek yalnızca kendisiyle yarışan bir insan olduğunu ve bir takım hislere kapılıp kendisini ayrıcalıklı görmediğinin de altını çizdi.

Burhan Öcal, mesafe koyduğunu ve uzaktan seçmeye çalıştığını da söyleyerek, “Türkiye'de büyük bir potansiyel var. Yani, mümkün olduğu kadar dikkatli olmak gerekir. Gözönünde bir insan olarak herşeye dikkat etmemiz gerekir” dedi. Yüz hatlarından kaynaklanan sert bakışları ve tavırlı ifadesinin kişiliğiyle alakası olmadığını da belirten Öcal, “Sanatsal kişiliğim zaten buna izin vermez” dedi.

Ünlü popçu Gökhan Tepe ile katıldığı programda, başrol oynadığı ve Show TV’de yayınlanan ‘Maçolar’ adlı diziyle de ilgili konuşan Öcal şunları söyledi:

“Dizi aslında çok iyi gidiyordu. Birçok konuda olduğu gibi burada da istikrar yok, maalesef. Ülkemizin kaderlerinden bir tanesi bu. Sebat etmiyorlar, inanmıyorlar. Başından sonuna kadar da dayandık. Yurtdışında konsere gidip çekimler için tekrar sete yetişmeye çalışıyordum. Bence yazık oldu o seriye. Halen de konuşuluyor.”

Gökhan Tepe ise dizinin setinde çok güzel bir 5 hafta geçirdiklerini belirterek, dizide babasını oynayan Öçal’ın sette biraz sert de olsa, dışarıda pamuk gibi bir insan olduğunu anlattı.

Burhan Öcal, "Başından sonuna kadar da dayandık" diyerek yurtdışına konsere gidip çekimler için tekrar gelip sete yetişmeye çalıştığını anlattı.

Burhan Öcal yoğun iş temposundan da bahsederek günde 18 saat çalıştığını ve üç günde bir uçakla yolculuk yaptığını söyledi. Öcal; “Sürekli yurtdışı konserlerim oluyor. Yorucu ve gürültülü bir hayatın içinde yalnızlığı tercih ediyorum. Beni hırsızlar da sever. Ama benim enstrümanımı gelip çalacak birisi olacağını sanmıyorum.” diyerek, günlük hayatına esprili bir yaklaşım getirdi.