Burhan Öçal şimdi de sunuculuk yapacak

Burhan Öçal şimdi de sunuculuk yapacak

Daha önce çeşitli dizilerde ve “O Şimdi Mahkum” isimli sinema filminde rol alarak oyunculukta da iddialı olduğunu gösteren Kırklareli doğumlu, ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öçal, şimdi de televizyon programı sunmaya hazırlanıyor.

“Dünyayı Türkçe Izleyin” sloganıyla bir süre önce yayın hayatına başlayan TRT-TÜRK’ün yaz ekranında artık dünyaca ünlü bir isim olan Burhan Öçal da var.         Çeşitli dizilerde ve “O Şimdi Mahkum” isimli sinema filminde kamera karşısına geçerek oyunculuğu da deneyen ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öçal, TRT-TÜRK’te cumartesi geceleri yayınlanacak “Atölye” isimli programda ilk kez sunucu olarak ekrana gelecek.

Sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılacağı ritmi yüksek, içten, sıcak ve keyifli bir yaz sohbetiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Burhan Öçal, programın deneyimlerine yeni şeyler ekleyeceği inancında. Konuklarıyla perküsyon enstrümanlarını kullanacak, vokal yapacak, resim, seramik ya da heykelle sohbeti atölye atmosferine dönüştürecek olan Burhan Öçal’ın programı cumartesi günleri saat 21:10’da TRT-TÜRK’ten canlı olarak Bodrum-The Marmara'dan yayınlanacak.