Büro Yönetimi Yüksek Lisans öğrencileri de, K.Ü'nin "Öğretim Görevlisi" ilanına başvurmak istiyor

Büro Yönetimi Yüksek Lisans öğrencileri de, K.Ü'nin 'Öğretim Görevlisi' ilanına başvurmak istiyor

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, 11 Şubat tarihinde vermiş olduğu ilanda, Babaeski Meslek Yüksek Okulu’na Büro Yönetimi Ve Sekreterlik Programına “Öğretim Görevlisi” alınacağını duyurdu. Ancak aranan şartlar içerisinde “Kamu Yönetimi ve Maliye Bölümlerinden mezun olmak” özel şartı da yer alıyor.

Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi’nde Büro Yönetimi Öğretmenliği bölümü ve Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Büro Yönetimi Eğitimi anabilim dalında yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler de, programa “Öğretim Görevlisi” olabilmek için başvurmak istediklerini belirttiler.

Konu ile ilgili olarak Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü’ne yazılan dilekçede;

“Üniversitenizin 11 Şubat 2009 tarihinde vermiş olduğu ilanda Babaeski Meslek Yüksek Okuluna Büro Yönetimi Ve Sekreterlik Programına Öğretim Görevlisi alınması için “Kamu Yönetimi ve Maliye Bölümlerinden mezun olmak” özel şartının konmasının Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde Büro Yönetimi Öğretmenliği bölümü ve Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Büro Yönetimi Eğitimi Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler mevcut olup Büro Yönetimi Öğretmeni mezunu olarak bizlerde akademik personel alım ilanınıza başvurmak istiyoruz.

Gereğinin yapılması önemle arz olunur” dendi.