Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanı Vedat Durmaz oldu

* Büyük Birlik Partisi (BBP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi dün Kırklareli'ne gelerek Vedat Durmaz'a İl Başkanlığı Yetki Belgesi'ni verdi.


HABER MERKEZİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi beraberinde MKYK Üyeleri Murat Ekici, Hasan Balcı ve Kırklareli ile Edirne’den Sorumlu İmdat Köseoğlu ile birlikte dün saat 15.00’te Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Binası’na geldi.
Vedat Durmaz’ın tecrübesi ile Kırklareli İl Başkanlığı’nı başarı ile yapacağına inandığını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi şunları kaydetti:
“Partide görev alan arkadaşlarımız bütün Türkiye genelindeki teşkilatları geziyorlar. Bizimde sorumluluk bölgemiz burası olduğu için bugün Kırklareli’ne geldik. Hem teşkilat noktasında eksiklikleri belirlemek hem de teşkilatların mevcut olduğu yerlerde daha iyi çalışmaların yapılmasını sağlamak ve buralarda kurulmamış ilçeler ve beldeler varsa onları kurdurmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bunun yanında Kongrelerini yapmayan yerlerde kongre kararlarını alarak, kongrelerini yapmalarını sağlıyoruz.
Hedefimiz son seçimlerde aldığımız yüzde 2,5 oranındaki oyu katbe kat arttırarak, iktidarın alternatifi olmaktır. Bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımızın bu konuda yaptıkları fedakarca çalışmalarını sürdüreceklerine inanıyorum. Bugün buraya yaptığımız görüşmeler ve istişareler sonucunda Vedat Durmaz’ın İl Başkanı olması için yetki belgesini vermeye geldik. Bundan sonra namusu, şerefi, becerisi ve tecrübesi ile ilçelerdeki teşkilatlarla yapacağı diyaloglar içerisinde, disiplin içerisinde Kırklareli İl Başkanlığı’nı yapacağına inanıyoruz. Bizde mevcut yönetime elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Kendisine İl Başkanlığı hayırlı olsun.”
Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi’den İl Başkanlığı Yetki Belgesi’ni alan Vedat Durmaz’da kendisine gösterilen bu güvene layık olacağını ve BBP’yi Kırklareli’nde en üst seviyeye getireceğini belirterek şunları kaydetti:
“Biz Kırklareli’nde yapacaklarımız ile ilgili hedeflerimiz daha önceden belirlemiştik. Bu hedefler bizim değil Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun belirlediği hedeflerdir. Bizlere tüm dünyadaki Türk-İslam Alemi’ne gidecekleri yolu ve hedefi zaten göstermişti. Bizim amacımız yılmadan yorulmadan, onun yolunda devam etmek olacaktır.
Bizler Alperen Türk Gençliği olarak yetiştik. Muhsin Başkanımızın çizgisinde yetiştik. Bizler onun yolundan gitmeye devam edeceğiz. Merhum Yazıcıoğlu sadece Türkiye’nin değil dünyadaki tüm Türk-İslam Alemi’nin değerli bir lideriydi. Bizlerde Türk-İslam Dünyası’nda yaşayan milletleri çekmiş oldukları sıkıntılardan eziyetlerden kurtarıp, Cenab-ı Hakkın izni ile nizami alem yolunda yürümeye devam edeceğiz.
Türk milleti sadece bu coğrafyada değil, 6 kıtada hükmedecektir inşallah. Biz bayrağımızı sadece Türk Cumhuriyeti’nde değil, dünyanın 6 kıtasında değil, Cenab-ı Hak kısmet ederse yapacağımız çalışmalarımız ile diğer gezegenlere dikmeyi hedefledik.
Türkiye’de yaşanan sıkıntıların tamamı ilimizde de yaşanmaktadır. Halkımız büyük bir sıkıntı ve buğran içerisindedir. Bunların hepsine çözüm üretebilecek ve çözümü olan tek parti Büyük Birlik Partisi’dir. Genel Başkanımız Sayın Yalçın topçu bey partimizin başındadır. Bizlerde ona bağlı onun askerleri olarak çalışarak, hep beraber kolkola kenetlenerek iktidarı hedefliyoruz. Biz şu anda görevimizi en iyi şekilde yaparak, bizden sonra yapabileceklere devretmek üzere yolumuza azimle devam edeceğiz.” (s)