Büyük kapışma Pazar günü!

Tekirdağ Süper Amatör Küme'de Pazar günü dev bir maç var. Tekirdağspor, evinde Çorlu Sanayispor'u konuk ediyor. İki takım geçen sezon son maçta karşılaşmış, Sanayispor rakibini yenerek terfilere gitmeye hak kazanmıştı. Daha sonra ise maçta büyük olaylar çıkmıştı. Tekirdağsporlu taraftarlar bu maçı dört gözle beklediklerini dile getirdiler.


HABER MERKEZİ

Tekirdağspor taraftar portalı www.tekirdagspor.org sitesinde yapılan açıklamada; “Maç sonu saha içinde futbolcularımıza olan saldırılar ve saha dışında Tekirdağspor taraftarına olan orantısız güç kullanımı ve de Çorlu Sanayispor takımın idarecilerinin Tekirdağspor  taraftarına ayırdıkları balçık ve çamur olan yerde zor şartlar altında maçı izlemeleri, Çorlu Emniyeti'nin Tekirdağspor taraftarına karşı farklı tutumlarını o maça giden, orada olan kimse unutmadığı gibi taraftarından futbolcusuna kadar herkes dört gözle maçı beklemeye başladı. Şimdiden Tekirdağspor taraftarları bazı sitelerde gruplar kurulmaya başlandı, halkımız maça büyük ilgi gösterecek.”
Tekirdağsporlu taraftarlar ise internet sitelerinde forumlarda bu maça ne denli önem verdiklerini gösteriyor. İşte taraftarların forumlarda yazdıkları;
“Şimdi hesap görme vakti”
“Bu pazar gelsin, onlar Çorluya dönemeyecekler.”
“Korkudan maça bile gelemeyecekler.”
“Geldikleri gibi giderler.”
“Gel ne olursan gel.”
“Pazar Tekirdağ orada.”
Maç Namık Kemal Stadı’nda 1 Kasım 2009 Pazar günü saat 13.00’te Namık Kemal Stadı’nda oynanacak.(dy)