Büyükkarıştıran: 0 - Babaeskispor:7

Büyükkarıştıran: 0 - Babaeskispor:7

Kırklareli Süper Amatör Futbol Lig'in 4. hafta açılış maçında Babaeskispor, deplasman'da Büyükkarıştıranspor'u 7-0 gibi çok farklı bir skorla mağlup etti.

Büyükkarıştıran Belediye Stadyumu'nda oynanan ve rüzgârın oldukça etkili olduğu karşılaşmayı Kırklareli Il Hakemlerinden Mutlu Çırpan, Ayhan Debre ve Cihan Koç hakem triyosu yönetti.

Haftalardır lig'de kötü gidişatına kendi seyircisi önünde dur demek isteyen ev sahibi takım Büyükkarıştıranspor, konuk takım Babaeskispor karşısında adeta gol yağmuruna tutuldu.

Ligde zirve mücadelesi veren Babaeskispor, deplasman'da mükemmel oynadığı karşılaşma sonucunda Büyükkarıştıranspor'u, Mehmet, Ozan Metin (3), ve Akçaabat Sebatspor'dan yeni transfer edilen Özmen Akın'ın (3) golleriyle 7-0 mağlup etti.

Lig'de 1 maç eksiği olan Kırmızı-Lacivertli takım, aldığı bu galibiyet ile puanını 6 yaparken, Büyükkarıştıranspor ise lig'de 3 puanda kaldı.

Babaeskispor'un 5 Otobüs taraftar götürdüğü karşılaşmayı, Büyükkarıştıran Beldesine çok büyük hizmetler kazandıran çalışkan Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Babaeski Belediye Başkan Yardımcısı Fikri Karaca, Büyükkarıştıranspor Kulüp Başkanı Hakan Karaman, Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak, iş adamları Kemal Çalışkan ve Melih Akın, şeref tribününden izlediler. Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Ben öncelikle Büyükkarıştıran yetkililerini kutluyorum, Belde'ye çok güzel çim saha kazandırmışlar. Evet, ligin 4'üncü haftasını deplasman'da oynamamıza rağmen kayıpsız kapadık. Karşılaşmada zaman zaman etkili olan sert rüzgâr top kontrollerinde futbolumuzu olumsuz bir şekilde etkiledi. Ben yine de buna rağmen sahada ki oynanan futbol ve oyuncularımın mücadelesinden oldukça memnunum. Ligde iddialı bir ekibiz, önümüzdeki haftalarda da Babaeskispor emin adımlarla ilerlemesine devam edecektir. Ben bizi yalnız bırakmayarak deplasman'da desteklemeye gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum."