Büyükmandıra'da kayıp kişi 9 gün sonra ölü bulundu

Büyükmandıra'da yaklaşık 9 gün önce kaybolan İ.S. isimli şahıs, 9 gün sonra Ergene Nehrinde ölü olarak bulundu.

Büyükmandıra’da dozer operatörü. İ.S. (42) Büyükmandıra’da ayın 14’ünde 14.00’de kardeşiyle görüştükten sonra kayıplara karıştı. Bir daha kendisinden haber alınamadı. İ.S.’nin ailesi, ayın on altısında Büyükmandıra Jandarma Komutanlığı’na kayıp müracaatında bulundular. Ayrıca İ.S.’nin kardeşi Z.S. ve birkaç akrabası ile birlikte İ.S.’yi aramaya başladılar ve Büyükmandıra çıkışında Ergene Nehri üzerindeki Ergene Köprüsü’ne geldiklerinde trafik levhasının hasar gördüğünü fark ettiler.
Sonra nehirde araştırma yaparken, İ.S.’nin kullandığı 39 NR 560 arabanın nehre düştüğünü fark ettiler ve daha sonra Jandarmaya bilgi verdiler. Jandarma Sivil Savunma Su Altı Arama Kurtarma ve Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü dalgıçları Mutlu Temizöz ve Kamil Tecer’e bilgi verildi, dalgıçlar kaza Mahalline gitti. Araç ve ceset bulunduğu yerden çıkarıldı.
İ.S.’nin kullandığı arabanın Büyükmandıra istikametinden Katranca Köyü istikametine giderken arabanın köprüye girmeden sağ taraftan nehre uçtuğu belirtildi. İ.S.’nin cesedi, 22 Mart Pazar günü saat 17.00’de çıkarıldı. (mc)